ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»

Σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα δείξει τελείως διαφορετική εικόνα στον επαναληπτικό της Τούμπας κόντρα στην Ολιμπίκ εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Μακ ο οποίος «κρατάει» το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε ο Δικέφαλος στην Ουκρανία.

Published

on

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΤΡΕΙΔΗΣ

Ο Ρόμπερτ Μακ στο επίσημο ντεμπούτο του στην επιστροφή του στον Δικέφαλο υπογράμμισε το γεγονός ότι πάντα το πρώτο παιχνίδι της σεζόν είναι δύσκολο για τις ομάδες μέχρι να βρουν τον ρυθμό τους, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για τον ΠΑΟΚ ο οποίος πρέπει να βελτιωθεί στην Τούμπα αν θέλει να πάρει την πρόκριση.

“Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι από την πλευρά μας, πάντα το πρώτο παιχνίδι είναι δύσκολο πρέπει να βρούμε ρυθμό. Στην Τούμπα θα κερδίσουμε και θα πάρουμε την πρόκριση παίζοντας καλύτερα” δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

“”Σκοράραμε ένα σημαντικό εκτός έδρας γκολ, πρέπει να δείξουμε καλύτερη εικόνα στην Τούμπα για να προκριθούμε. Δείξαμε μαχητικότητα μετά το γκολ που δεχτήκαμε”.

Τέλος, για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ στην ρεβάνς απάντησε:

“”Έχουμε μια βδομάδα να δουλέψουμε καλύτερα, να σκεφτούμε την κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά κάθε φορά το πρώτο ματς της σεζόν είναι πάντα το ίδιο δεν καταφέρνουμε να κερδίσουμε, αλλά στην Τούμπα το γυρίζουμε”.

Comments

Trending