ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με βασικούς Βιεϊρίνια-Ζαμπράνο

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (16:00), με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Published

on

Στο πλαίσιο της προπόνησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε και τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του για το παιχνίδι με τους Γιαννιώτες και το τι θέλει να δει από αυτούς στο γήπεδο, με τον Ρουμάνο να φανερώνει και σήμερα κάποιες σκέψεις του αναφορικά με την ενδεκάδα, με τις επιλογές να έχουν αυξηθεί κατά πολύ.

Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, στο τέρμα θα ξεκινήσει αύριο ο Ρέι και στην άμυνα οι Μάτος, Βαρέλα, Ζαμπράνο και Λέοβατς.

Στο κέντρο σταθερός στις δοκιμές ήταν ο Μαουρίτσιο, ενώ το ένα ερωτηματικό, έχει να κάνει με τον παρτενέρ του, με τον Λουτσέσκου να βάζει δίπλα του τόσο τον Τσίμιροτ, όσο και τον Σάκχοφ σε κομμάτια της προπόνησης χθες και σήμερα, με τον Ελ Καντουρί έχει το προβάδισμα για το “10”.

Από εκεί και πέρα, στην επίθεση, χθες δοκιμάστηκε η δυάδα Βιεϊρίνια-Λημνιός, ενώ σήμερα ο Πορτογάλος παρέμεινε στην θέση του, με τον Μακ να μπαίνει με τους βασικούς αντί του Έλληνα άσου. Στην κορυφή θα ξεκινήσει και πάλι ο Πρίγιοβιτς.

Σε κάθε περίπτωση, με τον “Δικέφαλο” να είναι πλέον εμφανώς ενισχυμένος τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά, ο Λουτσέσκου φαίνεται πως είναι σε σκέψεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, κάτι που φαίνεται και από τις δοκιμές του, καθώς πέρα από το τέρμα και την τετράδα της άμυνας, από το κέντρο και μπροστά “παίζονται” αρκετές θέσεις…

Comments

Trending