ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τον υπολογίζω τον Περέιρα»

O Βλάνταν Ίβιτς κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του Περέιρα στον ΠΑΟΚ με αφορμή τα δύο γκολ που πέτυχε σήμερα.

Published

on

Ο Σέρβος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι υπολογίζει στον Αργεντινό, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα μείνει ή θα φύγει ο παίκτης μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Αναλυτικά:

«Κάποιες φορές παίζει αριστερά στα άκρα, ο Πέλκας εκεί και ο Μυστακίδης, σήμερα μπήκε και ο Περέιρα. Μπορεί να παίζει κι εκεί ο Περέιρα και να μας δώσει αυτό που θέλουμε σε αυτή τη θέση. Μπήκε κι έβαλε δύο γκολ σήμερα και βοήθησε, δεν μπορώ να σας πω αν θα μείνει ή αν θα φύγει. Είναι δικός μας παίκτης, αλλά μέχρι το τέλος των μεταγραφών δεν μπορούμε με σιγουριά να ξέρουμε τι θα γίνει.

Για το που πιστεύει ότι ο Περέιρα μπορεί να βοηθήσει περισσότερο και γιατί δεν παίζει πιο συχνά στην κορυφή είπε: “Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου είναι απέναντι σε κλειστές άμυνα, προτιμώ να έχω έναν πιο ψηλό παίκτη για να μπορεί να μας βοηθήσει και στον αέρα. Δε λέω ότι ο Φακούντο δεν μπορεί να μας βοηθήσει και σήμερα μας έδωσε λύσεις. Πολλές φορές όταν κάνεις ανάπτυξη από τα πλάγια θέλεις και ύψος στον φορ, για αυτό προτιμώ τον Περέιρα περισσότερο στα αριστερά”.

Για το αν τον υπολογίζει: Σας έχω πει ότι εγώ κράτησα τον Περέιρα το καλοκαίρι, έχει ποιότητα, γκολ και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν μπορώ να σας πω αν θα φύγει ή αν θα μείνει. Εγώ τον έβαλα να παίξει άρα τον υπολογίζω. Έχουμε καιρό ακόμα, θα δούμε.

Comments

Trending