ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Λίγο πριν τη σέντρα στις προπονήσεις…

Published

on

Ώρες έμειναν για να ξεκινήσει η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο συγκέντρωσης και προπόνησης. Καλή χρονιά σε όλους…

Αφού αυτό συμβαίνει, καιρός είναι να διαμορφωθεί λίγο… καλύτερα και το ρόστερ της ομάδας το οποίο σήμερα αριθμεί τυπικά καμιά… 50-55 συμβόλαια, αλλά έχει έναν καθαρόαιμο επιθετικό με εμπειρίες Superleague.  

Σε μία πρόταση συμπυκνώνονται τα δύο βασικά θέματα που αποτελούν και τις εκκρεμότητες της ομάδας. Ο επιθετικός που μπορεί να είναι… οι επιθετικοί και οι αποφάσεις για δανεικούς και άλλους που μπορεί να αποχωρήσουν.

Ειδικά για το πρώτο θέμα, τα χρονικά περιθώρια στένεψαν και στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει ότι την Παρασκευή στο αεροπλάνο για Ολλανδία (μέσω Ντύσσελντορφ για την ακρίβεια) πρέπει οπωσδήποτε να μπει και ένας ακόμη επιθετικός, ώστε από Παρασκευή Σάββατο σε ένα πιθανό διπλό ή στο πρώτο φιλικό με τους μικρούς της Γάνδης να υπάρχουν δύο παίκτες για να μοιραστούν τα ημίχρονα.

Του Πούκι δεν έχει κλείσει, του Κόντε γίνεται προσπάθεια για να κλείσει και το θέμα που πλέον έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αν ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει μέσα στο καλοκαίρι έναν ή δύο (πιο περιφερειακούς) επιθετικούς.  

* Μια και αναφερόμαστε σε μεταγραφές βλέπω… πόσο πιθανή θεωρείται η πώληση και του Βράνιες από την ΑΕΚ και δεν μπορώ να πιστέψω πώς ξεχαρβαλώνεται μία ομάδα που πριν από ένα μήνα θεωρούνταν επιτυχημένη…

* Στο μεταξύ σήμερα Τρίτη στις 13:00 ξεκινάει  και η κλήρωση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Ληγκ. Σημαντική η ημέρα όχι γιατί θα φανεί αν ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες ή λιγότερες πιθανότητες, αλλά γιατί όλοι εμείς (και φυσικά η ομάδα) θα επικεντρώσει σε έναν αντίπαλο και θα συλλέγει στοιχεία γι’ αυτόν. Κατά τα άλλα δεν είναι καθόλου σίγουρο ποια θα θεωρηθεί καλή ή βατή ή λιγότερο κακή κλήρωση και ποια όχι…

Comments

Trending