ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία για δύο πράγματα. Τις συνεχείς αλλαγές ψυχολογίας και τον απίθανο διαιτητή Σκουλά από τον εξωτικό Βόλο.

Published

on

Ο ΠΑΟΚ πέρασε γιατί όταν έχασε τα ψυχικά του αποθέματα και τις φυσικές του δυνάμεις, βρήκε ενέργεια από έναν άνθρωπο που έχει στο πετσί του το κλαμπ πλέον. Ο λόγος για τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Η ενέργεια του Ισπανού έδωσε ώθηση στον ΠΑΟΚ να το πιστέψει, όμως είχαμε και άλλες μαγικές στιγμές. Όπως η κάθετη του Ολιβέιρα στο 3-2.

Έφτασε το 118 για να κάνει ένα σουτ ο Μίσιτς, να βρει η μπάλα στο χέρι του Μανθάτη, να καταλογιστεί το πέναλτι από τον Σκουλά. Ο Άντρε απλά ευστόχησε με ένα εξαιρετικό χτύπημα για να φτάσει ο ΠΑΟΚ σε σκορ πρόκρισης.

Κάποιος που δεν είδε το παιχνίδι θα αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν να το έφτασε εκεί ο Πανιώνιος. Εύκολη η απάντηση και ονομάζεται Σκουλάς.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής ήρθε στην Τούμπα για να επεκτείνει την υποψία κρίσης που δημιουργήθηκε στην ισοπαλία με τον Άρη. Ο άνθρωπος, έχει οργιάσει.

Αρνήθηκε πέναλτι και αποβολή, δεν απέβαλε τον Ντουρμισάι που είχε κίτρινη για τον προκλητικό του πανηγυρισμό, δεν απέβαλε τον Παπαγεωργίου για το …θανατηφόρο του χτύπημα στον Μπίσεσβαρ, δεν απέβαλε τον Καμαρά για τάκλιν με τα δύο πόδια στον Μίσιτς. Μιλάμε για μία διαιτητική αηδία η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε. Εκεί που θα μπορούσε να ολοκληρώσει το έγκλημα, μάσησε και έδωσε το καθαρό πέναλτι.

Το γεγονός της πρόκρισης στο 118΄βέβαια, είναι από μόνο του ένα γεγονός που δεν άρεσε σε πολλούς. Βασικά μόνο σε εμάς άρεσε, γιατί αμέσως μετά άρχισε η γνωστή προπαγάνδα. Δεν ήταν λέει χέρι. Που ήταν αλλά άντε βγάλε άκρη.

Ακολούθησε μετά η γελοία απόφαση των παικτών του Πανιωνίου που δεν έκαναν την σέντρα, κάτι το οποίο ούτε εκεί διαχειρίστηκε σωστά ο Σκουλάς αφού ήταν δεύτερη κίτρινη στον Κόρμπο, μία απόφαση που εμφανώς προέκυψε από την ξεκάθαρη πλέον σύνδεση του ιστορικού σωματείου με τον Ολυμπιακό. Φάνηκε και στην συμπεριφορά Ντουρμισάι, φάνηκε και σε πολλά άλλα γεγονότα που συνέβησαν μέσα στο παιχνίδι.

Ο βασικός άξονας των ΜΜΕ που επιτίθεται στον ΠΑΟΚ βέβαια, είναι ο ίδιος που μία μέρα πριν, είχε αποκρύψει την είδηση πως στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, καταδικάστηκε για ασέλγεια σε ανήλικους ανθρώπους.

Τα συγκεκριμένα ΜΜΕ αλλάζουν την πραγματικότητα, κρύβουν ότι γουστάρουν, θέλουν να πάρουν το μαγαζάκι που λέγεται Ελλάδα και όλα αυτά έχουν.. .υποχρέωση να κυνηγήσουν και να σπιλώσουν τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη. Γιατί είναι ένας παίκτης που τους χαλάει τη μανέστρα.

Παράλληλα, τα οπαδικά σάιτ του Ολυμπιακού αναφέρονται σε ομάδα που στηρίζεται από τον Τσίπρα, γιατί αυτό είναι το αφήγημα. Μία ομάδα που της εκλάπη πρωτάθλημα επί Τσίπρα.

Και σε όλο αυτό το σουρεάλ σκηνικό, να πηγαίνει ο Μανιάτης, να ζητάει από τον Άντρε να χάσει το πέναλτι.

Comments

Trending