ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Όποιος αντέξει…

Published

on

Αύριο το βράδυ έχουμε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός. Και όμως! Είμαστε πέντε μέρες πριν τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και να είστε βέβαιοι ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός ασχολείται ΜΟΝΟ με το Κυριακάτικο παιχνίδι. Τίποτα άλλο δεν μπορούν να σκεφτούν, γι’ αυτό και «δουλεύουν» με όποιον τρόπο ξέρουν και μπορούν τα… της προετοιμασίας.

Αύριο έχουμε τον ορισμό του διαιτητή. Δεν θα κουράσω…

Έτσι όπως είναι η κατάσταση, ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να τρελαίνεται γι’ αυτόν τον ορισμό. Δεν υπάρχει καλή λύση. Δεν μπορείς να κυνηγήσεις ή να διεκδικήσεις κάτι που θα σε αφήσει ήσυχο και δεν θα σου βασανίσει το μυαλό. Το τονίσαμε πολλές φορές και ήρθε η ώρα να αποδειχθεί. Δεν υπάρχουν (εκτός Σιδηρόπουλου) καλοί διεθνείς διαιτητές που μπορούν να οριστούν και να σε αφήσουν ήσυχο να σκέφτεσαι μόνο το ματς. Υπάρχει πρόβλημα.

Θα οριστεί ο Παπαπέτρου, που μπορεί και να αρέσει στον Ολυμπιακό; Θα οριστεί ο Κομίνης που έχει τόσα αρνητικά; Θα οριστεί ο Μάνταλος ο οποίος έχει κάνει πιο πολλές κωλοτούμπες και από τον Σπάθα στην καριέρα του; Που να πας και που να μείνεις; Άρα ας αφοσιωθούμε σε άλλα πράγματα, πιο ποδοσφαιρικά. Γιατί αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποδώσουν με βάση την αξία τους και είναι σε βραδιά, κανείς διαιτητής δεν μπορεί να τους στερήσει τη νίκη απέναντι σε αυτόν τον Ολυμπιακό.

Τέλος πάντων ο πόλεμος είναι μεγάλος και θα έχει διάρκεια. Αυτά θα γίνονται για πολλούς μήνες και στον ΠΑΟΚ πρέπει να συνηθίσουν.

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία ξεκίνησε, ο Λέοβατς είναι καλά και όλοι εντός και εκτός ομάδας περιμένουν την πρώτη φετινή επαφή κόσμου-ομάδας, στην ανοικτή προπόνηση της Τούμπας.  

* Στο μπάσκετ κρατάμε τις δηλώσεις του Πρέλεβιτς. «Κοφτός» όπως πάντα ο πρόεδρος της ΚΑΕ, αναφέρθηκε σε οικονομικά και αγωνιστικά. Έχω την αίσθηση ότι για πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια, τον «καίει» πιο πολύ το αγωνιστικό παρά τα οικονομικά. Έχει την αγωνία του γιατί προφανώς βλέπει ότι υπάρχουν προοπτικές, αλλά μέχρι τώρα δεν βγαίνουν πράγματα στο γήπεδο.

Αύριο Τετάρτη στις 19:30 ο Δικέφαλος παίζει με την Γκαζιαντέπσπορ και η νίκη θα ναι πάρα πολύ σημαντική για να τονωθούν όλοι, μια και τους έχει πάρει από κάτω.

* Στις 17:00 το απόγευμα στον Εύοσμο οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν και ένα από τα δύσκολα παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα στον Δούκα.

Comments

Trending