ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Νίκη και πρώτη θέση" (video)

Ο κεντρικός αμυντικός των "βιόλα" Νταβίντ Αστόρι μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και έθεσε τους στόχους της ομάδας του για τον αγώνα της Πέμπτης και τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Published

on

Ιδιαίτερη πίστη στη νίκη έχουν στη Φιορεντίνα, μιας και ο Νταβίντ Αστόρι μίλησε παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν αναφέρθηκε σε κανένα σημείο στον ΠΑΟΚ, αλλά τόνισε ότι εάν είναι αυτοί όπως πρέπει θα έχουν το κύριο προβάδισμα νικης και πρόκρισης.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Νταβίντ Αστόρι:

Τι έγινε λάθος τις προηγούμενες χρονιές στο Γιουρόπα Λιγκ:

“Φιλοδοξία κάθε παίκτη είναι παίξει στο Γιουρόπα γιατί εξελίσσεται. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη και όχι όπως πέρσι. Στόχος είναι η πρωτιά για να έχουμε καλύτερη κλήρωση στη συνέχεια. Αυτό ήταν το περσινό μας λάθος”.

Τι του αρέσει τη νέα σεζόν:

“Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Νέοι παίκτες, νέα στοιχεία και όλοι θέλουμε να πετύχουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα ακόμα”.

Εάν περιμένει πίεση από τον ΠΑΟΚ και ποιον παίκτη θα προσέξει περισσότερο:

“Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μία ζεστή ατμόσφαιρα. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο μπροστά σε θέματα ετοιμότητας, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό”.

Σε σχέση με τον αγώνα με την Τζένοα που διακόπηκε:

“Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για έναν αγώνα που κράτησε 20 ή 30 λεπτά. Είμαστε μία ομάδα που αγωνίζεται 90 λεπτά και όταν ολοκληρωθούν θα σας μιλήσω για την απόδοσή μας”.

Για την κούραση του αγώνα με την Τζένοα:

“Επειδή δεν παίξαμε 90 λεπτά, πιστεύω ότι έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα”.

Comments

Trending