ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμένοι στην μετάφραση…

Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει το θέμα του Spiegel αναφορικά με τον Ιβάν Σαββίδη και την αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο δημόσιο.

Published

on

Όπως σας μετέφερε χτες το PAOK24 καθώς και τα όσα δήλωσε ο συντάκτης του κειμένου, Γιώργος Χρηστίδης, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero FM 107.4, δείχνουν ξεκάθαρα πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προτίμησε να πάρει σημαντικό μέρος των οφειλών από επιχειρήσεις με χρέη, συγκριτικά με το να χάσει όλα τα χρήματα θα μπορούσε να εισπράξει από οφειλές. Μάλιστα, η ρύθμιση αφορά όλες τις επιχειρήσεις και σε καμία περίπτωση μόνο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, κάποιοι επιμένουν σε λάθος… μετάφραση της ρύθμισης όπως το νέο γερμανικό δημοσίευμα lokalkompass.de που “πατάει” πάνω στην ανάλυση που επιχείρησε το Spiegel, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο Αλέξης Τσίπρας ρυθμίζει το ποσό των 20 εκατ. ευρώ για ποδοσφαιρικό σύλλογο που… τυχαίνει να ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είναι στενός φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μάλιστα, ο συντάκτης του κειμένου στέκεται και στο ταξίδι του πρωθυπουργού στην Ρωσία και στην προγραμματισμένη συνάντηση με τον προέδρο της χώρας προκειμένου να “πλάσει” την ιστορία του…

Comments

Trending