ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοδιαψεύδεστε, αποφασίστε!!! (video)

Το ψέμα έχει κοντά πόδια και η συγκεκριμένη ρήση φαίνεται ότι βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην ανακολουθία των λεγόμενων των ανθρώπων του Ολυμπιακού για το περιστατικό με τον Γκαρσία.

Published

on

Μετά τα «χίλια πρόσωπα» του Ισπανού τεχνικού, εκεί όπου η εικόνα αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρας όσων συνέβησαν και μόνο με χρήζει ειδικών ερευνητών της NASA μπορεί να ερμηνευτεί-αποφασιστεί πού χτύπησε τελικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, το ίδιο το ρεπορτάζ των «ερυθρολεύκων» από τα αποδυτήρια της Τούμπας (όπως μεταφέρθηκε χτες από το συνδρομητικό της Nova) διαψεύδει τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

«Ο Γκαρθία χτυπήθηκε κάτω από το μάτι, βάσει των πληροφοριών που συλλέξαμε από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού», αναφέρεται αρχικά, ενώ στη συνέχεια διευκρινίζεται «ο προπονητής του Ολυμπιακού εξετάστηκε 20 λεπτά μετά από τον γιατρό του αγώνα».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο, το οποίο επιβεβαιώνει την ανακολουθία όσων υποστήριζαν χτες οι «ερυθρόλευκοι», συγκριτικά με όσα αναφέρει σήμερα ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Comments

Trending