ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο Ρουμάνοι στην Τούμπα

Μία "μάχη" με έντονο άρωμα… Ρουμανίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα όσοι δουν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Published

on

Χθες γράφαμε για την ξεχωριστή σχέση του Στέφανου Αθανασιάδη με τον Τάσο Παπάζογλου και τη… συνάντηση τους σήμερα στο γήπεδο, ωστόσο πέρα από το συγκεκριμένο δίδυμο, υπάρχει και ένα άλλο που έχει τη δική του σημασία…

Ποιο είναι αυτό; Ράζβαν Ρατς και Ράζβαν Λουτσέσκου θα είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα για 90 λεπτά, ωστόσο εκτός γηπέδου η σχέση τους είναι τελείως διαφορετική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου της Ρουμανίας.

Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί από τον Απρίλιο του 2009 μέχρι τον Ιούνιο του 2011, όταν ο Λουτσέσκου ήταν προπονητής στην Εθνική ομάδα της χώρας του και από τότε διατηρούν μία πολύ καλή σχέση.

Όσες φορές έχουν κληθεί να σχολιάσουν ο ένας τον άλλο, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, με τον τεχνικό της Ξάνθης να… “πλέκει το εγκώμιο” του Ρατς πρόσφατα στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε.

“Ο Ρατς παίζει και αισθάνεται πολύ καλά εδώ. Είμαι και εγώ χαρούμενος γι’ αυτό. Μετά από το παιχνίδι που θα δώσουμε θα τα πούμε”, ήταν τα λόγια του Λουτσέσκου, ο οποίος και χθες, μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: “Είναι ένα απλό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο όνομα και με μεγάλη βαρύτητα. Είναι ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε”.

Comments

Trending