ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τα χίλια ζόρια

Ο Ολυμπιακός δοκιμαζόταν στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη, με τους "ερυθρόλευκους" να καταφέρουν να πάρουν το διπλό με τα… χίλια ζόρια.

Published

on

Η ομάδα του Μίτσελ βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Γιουσούφ στο 43΄, ωστόσο ισοφάρισε άμεσα με τον Μήτρογλου στο 45΄.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν εκ νέου στο δεύτερο ημίχρονο με τον Χαντί στο 55΄ να κάνει το 2-1 και τον Εργοτέλη να χάνει σημαντικές ευκαιρίες.

Στο 68΄ ο Ολυμπιακό με αμφισβητούμενο πέναλτι σε επαφή του Πίτσου κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Ντομίνγκεζ να είναι εύστοχος από τα 11 βήματα.

Στο φινάλε της αναμέτρησης ο Μήτρογλου λύτρωσε τους Πειραιώτες, σκοράροντας το γκολ της νίκης, με τον Ολυμπιακό να φεύγει νικητής από την Κρήτη με 3-2 απέναντι τον Εργοτέλη.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ανοιχτό και από τις δύο ομάδες, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους αριθμούς, με τον Ολυμπιακό να έχει 22 τελικές προσπάθειες και τον Εργοτέλη 17.

Ο Ολυμπιακός μετά από αυτό το αποτέλεσμα “έπιασε” προσωρινά  τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Super League, με τον “Δικέφαλο” να καλείται αύριο να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο για να διατηρηθεί μόνος πρώτος.  

Comments

Trending