ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε να το ακούσουν…

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή στο "Καυτατζόγλειο", παρουσία και της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Published

on

Μολονότι οι δύο ομάδες και στη σημερινή σύσκεψη επιβεβαίωσαν τη συμφωνία τους για την ανταλλαγή εισιτηρίων στους αγώνες του “Καυτατζογλείου” και της Τούμπας τη φετινή σεζόν, σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση ήταν η τοποθέτηση των εκπροσώπων της ελληνικής αστυνομίας.

Όπως αναμενόταν, η ΕΛΑΣ άναψε “κόκκινο” για τη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Super League, με τους εκπροσώπους της να είναι αδιάλλακτοι και να μη θέλουν καν να ακούσουν το ενδεχόμενο συνύπαρξης οπαδών των δύο ομάδων στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Η πολιτεία είναι αυτή που θα λάβει την τελική απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα, λαμβάνοντας υπόψιν της τις σχετικές εισηγήσεις που έχει δεχτεί από τις ομάδες και την αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίσθηση που υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στη σύσκεψη, είναι ότι δύσκολα μπορεί να ανατραπεί η αρνητική εισήγηση της αστυνομίας.

Ωστόσο, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, είναι αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση και στον ΠΑΟΚ περιμένουν μήπως και σημειωθεί ανατροπή στη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία θα δώσει το δικαίωμα στους οπαδούς του “Δικεφάλου” να βρεθούν την Κυριακή στο “Καυτατζόγλειο”.

Comments

Trending