Preseason

Με έμφαση στην άμυνα και στο τρανζίσιον

Τα νέα της σημερινής προπόνησης και η προετοιμασία για το φιλικό

Published

on

Η σημερινή ημέρα στον ΠΑΟΚ είχε και πάλι διπλές προπονήσεις για την ομάδα με γνωστό πρόγραμμα. Το πρωί το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση, ενώ στην απογευματινή προπόνηση τακτικής, το βάρος έπεσε κυρίως στην άμυνα, αλλά και στην γρήγορη ανάκτηση της κατοχής από τον αντίπαλο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της σημερινής προπόνησης από το paokfc.gr:

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μας είχε καταστήσει σαφές από την πρώτη του θητεία στον Δικέφαλο πως ένα από τα δυνατά σημεία των ομάδων του είναι η καλή αμυντική λειτουργία. Στη φετινή προετοιμασία το αμυντικό κομμάτι έχει από το ξεκίνημα σημαντική θέση στην καθημερινότητα των παικτών.

Η Πέμπτη (08.07) είχε διπλή δουλειά για τους παίκτες, μία μέρα πριν το φιλικό κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας, το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

Το πρωί το πρόγραμμα είχε να κάνει κυρίως με την φυσική κατάσταση των παικτών, με ασκήσεις με εμπόδια αλλά και παιχνίδια μικρού χώρου αλλά υψηλής έντασης.

Το απόγευμα τη μερίδα του λέοντος είχε η τακτική. Το τεχνικό επιτελείο παρέδωσε μαθήματα αμυντική συμπεριφοράς στους παίκτες, αλλά και ανάπτυξης μετά από ανάκτηση της κατοχής της μπάλας.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση.

Την Παρασκευή (09.07) ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας τον ΝΠΣ Βόλος, ένα παιχνίδι που θα απολαύσετε αποκλειστικά από το PAOK TV εδώ.

Comments

Trending