Preseason

Τακτική στο φουλ και στη βροχή

Ο διαχωρισμός των ομάδων κι ο σκοπός της άσκησης

Published

on

Η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου να έχουν για παρέα τους τη βροχή. Σε πρώτη φάση ο Ραζβάν Λουτσέσκου χώρισε τους παίκτες σε μαύρους και πορτοκαλί και τους ανέθεσε ν’ αγωνιστούν σε “διπλό” σε αγωνιστικό χώρο έκτασης 50 μέτρων. Στην ομάδα με τα μαύρα φανελάκια βρέθηκαν οι Κρέσπο, Μιχάι, Λύρατζης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Εσίτι, Καγκάβα, Μουργκ και Σφιντέρσκι.

Σε αυτή με τα πορτοκαλί πήραν μέρος οι Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Σβααμπ, Νινούα, Λάμπρου, Ζίβκοβιτς κι Ολιβέιρα. Ενδιάμεσος παίκτης ήταν ο Αμρ Ουάρντα, που ήταν στο πλευρό όποιας από τις δύο ομάδες είχε την κατοχή. Τα τέρματα ήταν πρόχειρα στημένα σε πλάγια θέση και σκοπός της κάθε ομάδας ήταν αν φτάσει εκεί η μπάλα, με τους μαύρους να έχουν σχετική υπεροχή. Στο δεύτερο μέρος της άσκησης οι Καγκάβα κι Ουάρντα άλλαξαν μεταξύ τους θέσεις με τον Ιάπωνα να γίνεται ο ενδιάμεσος.

Στη συνέχεια ο αγωνιστικός χώρος επεκτάθηκε με τους παίκτες πλέον να έχουν διαχειριστούν τις απαιτήσεις της άσκησης σε απόσταση 80 μέτρων. Μάλιστα στην εξίσωση μπήκαν κι οι τερματοφύλακες, που αρχικά απουσίαζαν. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Πορτοκαλί άνοιξαν το σκορ με τον Κούτσια μετά από ασίστ Ζίβκοβιτς με τους μαύρους να βρίσκουν την ισοφάριση σε 1-1 με τον Τζόλη, που πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Μουργκ κι απόκρουση του Ζίβκοβιτς. Στη συνέχεια της προπόνησης δεν άλλαξε κάτι με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος.

Comments

Trending