Preseason

Βόρμουτ: «Αυτό θέλω από τους παίκτες μου κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Η τοποθέτηση του προπονητή της Γκρόνινγκεν για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ

Published

on

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Γκρόνινγκεν για το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο Άπελντοορν της Ολλανδίας.

Δηλώσεις για το εν λόγω παιχνίδι πραγματοποίησε ο προπονητής της ολλανδικής ομάδας, Φρανκ Βόρμουτ, ο οποίος μεταξύ άλλων, θέλει να δει τους παίκτες του να πιέζουν για την επανάκτηση της κατοχής.

Οι δηλώσεις του Βόρμουτ:

«Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων αυτή την εβδομάδα επικεντρώσαμε στο πώς θα ασκούμε πίεση όταν χάνουμε την μπάλα. Αυτό θέλω να δω απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τα υπόλοιπα είναι λιγότερο σημαντικά επί του παρόντος. Πρέπει, ως ομάδα, να το δείχνουμε πως όταν χάνουμε την μπάλα, θέλουμε αμέσως να την κερδίσουμε εκ νέου. Είναι σημαντικό να αρχίσουμε να παίζουμε, ως ομάδα, με το ίδιο σκεπτικό, όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Έντεκα παίκτες που να σκέφτονται σαν ένας στο γήπεδο» ανέφερε αρχικά ενώ σχετικά με τον ΠΑΟΚ πρόσθεσε:

«Μου αρέσει να παίζω απέναντι σε μεγάλες ομάδες που σημαίνει ότι θα έχουμε αντίσταση και αμέσως μπορείς να δεις το πώς η ομάδα διαχειρίζεται καταστάσεις κάτω από πίεση. Είναι εντελώς διαφορετικός αντίπαλος από την Λόπερσουμ την προηγούμενη εβδομάδα, αν και αυτοί δικαιούνται επίσης καλά λόγια. Αύριο θα έχουμε νέες προκλήσεις»

Comments

Trending