Preseason

Τι συμβαίνει με Βιεϊρίνια

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Πορτογάλος και πότε «μπαίνει» με την υπόλοιπη ομάδα

Published

on

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ

Στην Ολλανδία συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν και ένα από τα πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο επίκεντρο είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και φυσικά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πορτογάλος ενόψει και της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου στα μέσα Απριλίου στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ είχε αποχωρήσει τραυματίας με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν ότι έχει πάθει «ζημιά» λόγω της υπερέκτασης του γονάτου.

Ενόψει του τελικού κυπέλλου που ακολουθούσε στο ΟΑΚΑ στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο γνώριζαν ότι συμμετοχή του Βιεϊρίνια εμπεριέχει ρίσκο, αλλά φυσικά ο Πορτογάλος δεν ήταν διατεθειμένος να χάσει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ.

Η παρουσία του αρχηγού στον τελικό είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστεί ένα οστικό οίδημα το οποίο ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε σε όλη του την άδεια με ιδιαίτερη προσοχή, ακολουθώντας θεραπείες, αλλά και με την απαραίτητη ξεκούραση και πάντα σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου.

Ο Βιεϊρίνια δίνει κανονικά το παρών στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και τα νέα είναι καλά για τον ίδιο.

Ο Πορτογάλος είναι πανέτοιμος, όμως από τη Δευτέρα θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Η διπλή προπόνηση της Παρασκευής ήταν πιο «χαλαρή» από πλευράς ρυθμού μιας και ακολουθεί το φιλικό του Σαββάτου με την Γκρόνιγκεν.

Έτσι, αποφασίστηκε ο Βιεϊρίνια να συνεχίσει το δικό του «δυνατό» ατομικό πρόγραμμα, παρά να ενταχθεί στην υπόλοιπη ομάδα από σήμερα.

 

Comments

Trending