ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Λουτσέσκου effect» και άσος στον διπλασιασμό

Αναμέτρηση με 550+ προσφερόμενες αγορές!

Published

on

 

Ώρα Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην Τούμπα απόψε την ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης (19:00).

Ο «δικέφαλος του βορρά» μπορεί να μην παίζει ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων του, ωστόσο τρέχει το καλύτερο σερί στην χρονιά. Συγκεκριμένα, από τις 9 Δεκεμβρίου και μετά, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου μετράει 7 διαδοχικές νίκες (σε όλες τις διοργανώσεις), σκοράροντας σε όλες τουλάχιστον δύο γκολ, ενώ κράτησε και τέσσερις φορές το μηδέν στην άμυνα!

Απολύτως φυσιολογικός, λοιπόν, ο φαβοριτισμός του απέναντι στην ΑΕΚ, με την τιμή του άσου στο 2.00. Βάζοντας στην εξίσωση τα αμυντικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους «κίτρινους» και την αποτελεσματικότητα τω παικτών του Ρουμάνου τεχνικού, το combo bet 1 & over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 3.40.

Αναμφισβήτητα το πρόσωπο της φετινής περιόδου για τον ΠΑΟΚ είναι ο Γιάσμιν Κούρτιτς. Ο 33χρονος Σλοβένος χαφ σκοράρει κατά ριπάς, είναι πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος (12 γκολ), ενώ σημείωσε 7 γκολ στα 6 πιο πρόσφατα ματς. Να πετύχει τέρμα σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο –και- απόψε κοστολογείται στο 3.60.

Στα αξιοσημείωτα των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, είναι η παράδοση που έχει «χτίσει» την τελευταία 10ετία ο «δικέφαλος». Από το 2011 και μετά, αριθμεί έξι διαδοχικές νίκες ανεξαρτήτως έδρας κόντρα στην επικείμενη αντίπαλό του, διάστημα στο οποίο δέχτηκε μόλις δύο γκολ (4/6 μηδέν παθητικό)! Στο 2.35 βρίσκεται το ειδικό στοίχημα να μην δεχτεί γκολ για ακόμα μια φορά.

Τέλος, ανάμεσα στις 550+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Comments

Trending