ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΟΚ μπορείς να προκριθείς στο 2.75! 

Ώρα «τελικού» για τον ΠΑΟΚ

Published

on

ΠΑΟΚ μπορείς να προκριθείς στο 2.75! 

Ώρα «τελικού» για τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τη Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα (20:30), με μοναδικό στόχο την ανατροπή τους εις βάρους του 2-0 στο πρώτο ματς στη Βουλγαρία.  

Οι «ασπρόμαυροι» για να συνεχίσουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League καλούνται να επαναλάβουν μία εμφάνιση ανάλογη των περσινών που τους οδηγήσαν μέχρι και τα προημιτελικά της διοργάνωσης! Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Ράζβαν Λουτσέσκου επιστρατεύει σε πρώτη φάση όλους τους «ψημένους» σε τέτοιες καταστάσεις.  

Ο αρχηγός, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ξεπέρασε την ίωση που του στέρησε την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή την περασμένη εβδομάδα και θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Βασικοί θα είναι οι Λύρατζης, Κούρτιτς και Μπίσεσβαρ, που επίσης επιστρέφουν για να δώσουν στην ομάδα το νεύρο και την ένταση που τόσο πολύ της έλειψαν στη Σόφια.   

Ο «δικέφαλος» θα έχει σύμμαχο και την καλή παράδοση που έχει «χτίσει» στα νοκ-άουτ ευρωπαϊκά παιχνίδια επί εποχής Λουτσέσκου. Σε εννέα διπλές αναμετρήσεις ο Ρουμάνος τεχνικός πανηγύρισε την πρόκριση σε έξι περιπτώσεις. Το να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση κοστολογείται στο 2.75! 

Στην εξίσωση μπαίνει και ο παράγοντας Τούμπα, που πάντα παίζει τον ρόλο της σε αυτές τις αποστολές. Ο ΠΑΟΚ θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και είναι βέβαιο πως από τη στιγμή που κυνηγάει το σκορ, θα πιέσει στο ξεκίνημα για να βάλει από νωρίς βάσεις ανατροπής. Την περσινή χρονιά αυτό το πλάνο του βγήκε αρκετά, έχοντας σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο στα πέντε από τα οκτώ ματς στη διοργάνωση. Ο άσσος του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο βρίσκεται στο 2.04, ενώ το να σκοράρει πριν από το 28ο λεπτό εκτιμάται στο 1.91! 

Τέλος, ανάμεσα στις 450+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών). 

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. 

 

 

Comments

Trending