ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Δεν πείθει η φετινή Γιουβέντους

Ολοκληρώνεται με 9 αναμετρήσεις η 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ

Published

on

Ολοκληρώνεται με 9 αναμετρήσεις η 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί όπου (κυρίως) δεσπόζουν τα φαβορί, με την αναμέτρηση στο Τορίνο ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μπενφίκα να αποτελεί την πιο ενδιαφέρουσα της σημερινής βραδιάς, εκεί από όπου προκύπτει και επιλογή για στοίχημα. Σημαντική στιγμή για τον Χάαλαντ που αντιμετωπίζει για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του την πρώην ομάδα του (Ντόρτμουντ).

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ
Στα highlights των όσων έγιναν την περασμένη αγωνιστική στα Εθνικά πρωταθλήματα ήταν εκείνα που συνέβησαν στις καθυστερήσεις του αγώνα Γιουβέντους-Σαλερνιτάνα. Με τον Μίλικ να σκοράρει στο φινάλε, ολοκληρώνοντας μια ανατροπή από 1-2 σε 3-2 μέσα σε ελάχιστο χρόνο για τη γηπεδούχο, αλλά το VAR να ακυρώνει το γκολ.

Ακολούθησε χαμός στο ματς αλλά και στην Ιταλία γενικότερα, αφού η συγκεκριμένη στιγμή ανήκει σε εκείνες που η τεχνολογία έκανε κακό στο προϊόν. Η απόφαση, παρότι προήλθε με χρήση Video, ήταν λανθασμένη.

Εντός αγωνιστικού χώρου είχαμε νεύρα, τσακωμούς και αποβολές. Εκτός αυτού, πόλεμο δηλώσεων και ανακοινώσεων. Μέχρι και ο πρόεδρος της Σαλερνιτάνα βγήκε και είπε «αν θέλετε να παίξουμε ξανά το ματς!».

Ολόκληρος ο οργανισμός της Γιουβέντους σπατάλησε πολλή ενέργεια σε όλο αυτό το συμβάν και τα όσα ακολούθησαν. Και τέτοιες καταστάσεις πολλές φορές δεν έχουν θετικό αντίκτυπο στα αποδυτήρια. Με λίγα λόγια, δεν ξέρω πόσο το γκρουπ του Αλέγκρι ήταν συγκεντρωμένο όσο θα έπρεπε στην αποψινή μονομαχία με τη Μπενφίκα.

Μια Γιουβέντους που ούτως ή άλλως δεν έχει πείσει μέχρι σήμερα με την εικόνα της. Εκλάμψεις έχει στο παιχνίδι της και δύσκολα θα βρεις ένα πραγματικά πολύ καλό 90ολεπτο στη σεζόν. Οσο για την Μπενφίκα, στα προκριματικά έγραψα σχεδόν μια ολόκληρη στήλη για τους ποδοσφαιριστές και το πλάνο του Σμιντ.

Μου αρέσουν οι Πορτογάλοι, το ρόστερ είναι πολύ σωστά δομημένο. Υπάρχει ταλέντο, ταχύτητα και σωστή ισσοροπία. Ο Αλέγκρι ετοιμάζεται να παρατάξει ενδεκάδα με δύο φορ (Βλάχοβιτς, Μίλικ), κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει τη Γιούβε πιο βαριά συγκριτικά με την Μπενφίκα.

Συμπερασματικά, σε τιμές αουτσάιντερ θα κρατήσω το διπλό των Πορτογάλων. Φτάνει μέγιστη τιμή στο 3.60 της Novibet

Από τα υπόλοιπα της βραδιάς, η Νάπολι ορθώς είναι το φαβορί κόντρα στη Ρέιντζερς. Παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο η ομάδα του Σπαλέτι, με τους γηπεδούχους να έρχονται από δύο σερί τεσσάρες. Βέβαια στο 1.85 που έχει πέσει το διπλό δεν κοντράρω στο Αϊμπροξ. Πάντα Ρέιντζερς και Σέλτικ βγάζουν μια δυναμική στην έδρα τους.

Θέλω να δω και τη Σεβίλλη, που όπως έγραψα και σε προηγούμενες στήλες, έχει απωλέσει την αμυντική σταθερότητα. Το είδαμε στις ήττες της, επιβεβαιώθηκε και στη νίκη της, καθώς πέρασε με διπλό από την Εσπανιόλ σε ματς που έληξε με Over 4,5. Μπορεί να γίνει κουβέντα για ματς ρυθμού, με γκολ και στο εκτός με την Κοπεγχάγη, που φτάνει στο 3.55 της Betsson.

Betmarket Επιλογές:
Μονά

CHL–22:00 – Γιουβέντους-Μπενφίκα 2 (3.60) επί 7 μονάδες στη Novibet
CHL–22:00 – Κοπεγχάγη-Σεβίλλη Over 3,5 (3.55) επί 7 μονάδες στη Betsson

Comments

Trending