ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Δευτέρας: Άσος στο 3.25, σκόρερ στο 4.00

Λίγα παιχνίδια στο αποψινό πρόγραμμα σε σχέση με του Σαββατοκύριακου, αλλά όπως θα δείτε και παρακάτω προκύπτουν επιλογές.

Published

on

Λίγα παιχνίδια στο αποψινό πρόγραμμα σε σχέση με του Σαββατοκύριακου, αλλά όπως θα δείτε και παρακάτω προκύπτουν επιλογές.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Θα ξεκινήσω με το ΠΑΣ-Παναιτωλικός. Εχω πρόσφατη την εικόνα των γηπεδούχων στην υποδοχή του Λεβαδειακού. Και είδα μια ομάδα με διάθεση να βγει μπροστά, να φτιάξει φάσεις και να ψάξει γκολ. Από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση και με μεγάλη ένταση. Ο Παναιτωλικός έχει την εξυπνάδα και την ταχύτητα στην επίθεση για να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά που θα αφήσουν οι γηπεδούχοι. Το Over στο 2,45, μέχρι και 3.85 το ασιατικό Over 3.

Προγνωστικά Στοιχήματος Πορτογαλίας

Περνάω στην Πορτογαλία, ένα ματς σήμερα, Μαρίτιμο-Κάζα Πία. Εδώ η φόρμα δείχνει διπλό, αλλά υπάρχουν τρία στοιχεία που μου επιτρέπουν να την παραβλέψω.

Πρώτον πως υπήρχε διακοπή. Και πάντα μια διακοπή ασθενεί το κριτήριο της φόρμας. Δεύτερον πως η Μαρίτιμο εδώ και λίγες εβδομάδες είναι με νέο προπονητή, που είχε χρόνο να δουλέψει. Τρίτον πως η Κάζα Πία δεν είναι δα και ομάδα φόβητρο, για να πληρώνει σε τιμές φαβορί εκτός έδρας.

Διόλου ασήμαντο το τελευταίο, το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αν ο άσος της Μαρίτιμο πλήρωνε 2.60 δεν θα διαβάζετε καθόλου την παραπάνω παράγραφο! Σε επίπεδο ρεπορτάζ δεν έχω να προσθέσω κάτι. Το σημαντικότερο που βρήκα ψάχνοντας το ματς είναι ορισμένες δηλώσεις του προπονητή της Κάσα Πία, πως στη διακοπή δούλεψε την επίθεση. Λίγο σαν να… πήρε πολύ αέρα το μετέφρασα, όταν κάνεις τέτοια δήλωση πριν την επίσκεψη της νεοφώτιστης σε μια έδρα έμπειρης ομάδας στην κατηγορία.

Προγνωστικά Στοιχήματος Βουλγαρίας

Κλείνω με Βουλγαρία. Μας είχε δώσει ορισμένα καλά σημεία στην αρχή της σεζόν, ενώ έχω και την εικόνα της Λέφσκι από τα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μου είχε κάνει εντύπωση τότε το πόσο ψηλά έχει τις γραμμές όταν είναι σε θέση άμυνας, αλλά και την ευκολία στο να εκμεταλλεύεται το αντίπαλο λάθος. Στο 2.25 το Over.

Για φινάλε σημειώστε και το 4αρι για γκολ του Μάριν Πέτκοφ. Πρόκειται για έναν 19χρονο εξτρέμ για τον οποίο ακούγονται πολλά καλά λόγια στη χώρα. Είναι διεθνής με την Εθνική και άρεσε πολύ και στα δύο ματς του Nations League. Ηδη μετρά τρία γκολ φέτος στο πρωτάθλημα και δείχνει σε εξαιρετική φόρμα και ψυχολογία.

Μοναδικός μου φόβος το να μην ξεκινήσει βασικός, καθώς έπαιξε 180 λεπτά με την Εθνική. Παίζω με την επιλογή να πάει μονάδα το ποντάρισμα αν δεν είναι στην ενδεκάδα.

Betmarket Επιλογές:

Μονά

ΕΛΛ1– 3/10–18:00 – ΠΑΣ Γιάννενα-Παναιτωλικός Over 3 (3.85)

ΠΟΡ1– 3/10–22:15 – Μαρίτιμο-Κάζα Πία 1 (3.25)

ΒΟΥ1– 3/10–20:00 – Mπερόε-Λέφσκι Σόφιας Πέτκοφ Anytime σκόρερ (4.00)

Comments

Trending