ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διπλό Bet στο Βιγιαρεάλ – Οσασούνα

Με θετικό πρόσημο έκλεισε το Σαββατοκύριακο για τη στήλη

Published

on

Με θετικό πρόσημο έκλεισε το Σαββατοκύριακο για τη στήλη. Μικρό κέρδος από τη Serie B Ιταλίας το Σάββατο, περασμένη και η Κυριακάτικη δυάδα με Ρεάλ Μαδρίτης και το over 2,5 στο ΠΑΣ-ΟΦΗ.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Μουντιάλ 2022, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Στα αξιοσημείωτα του Σαββατοκύριακου, πέρα από τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι της Λα Λίγκα, εκείνη της Λίβερπουλ επί της Σίτι. Και μάλιστα με 1-0, με την ομάδα του Κλοπ να κρατάει χωρίς σκορ τον Χαάλαντ και τους υπόλοιπους.

Στο πρόγραμμα της ημέρας, εντός των συνόρων το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είναι αναμφίβολα το ματς της ημέρας. Στοιχηματικά ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να βάζει σιγά σιγά τα στοιχεία του Μίτσελ στο παιχνίδι του και τον ΠΑΟΚ να έχει κατεβάσει φέτος πάρα πολύ τον μέσο όρο ηλικίας του.

Στην Ισπανία, Βιγιαρεάλ-Οσασούνα, με την ομάδα του Εμερι θεωρητικά να βγάζει ένα κόμπιασμα εσχάτως με μόλις δύο νίκες στα πέντε τελευταία. Πρακτικά, τόσο στο 1-1 με τη Σεβίλλη, όσο και στο 0-0 στην Κάντιθ έβγαλε αρκετές φάσεις. Μπορεί να σκόραρε μόνο μία φορά αλλά μέτρησε συνολικά πάνω από 30 τελικές, οι 13 εξ’ αυτών στο τέρμα.

Στην Ευρώπη συνέτριψε με 5-0 την Αούστρια στην Ισπανία και με rotation πήρε διπλό και στο δεύτερο μεταξύ τους στη Βιέννη. Ετσι η μοναδική κακή της εμφάνιση είναι το 1-0 στη Σοσιεδάδ.

Οι αλλαγές του Εμερι το βράδυ της Πέμπτης δείχνουν τη σημασία που δίνει στο σημερινό με την Οσασούνα. Ψάχνει τρίποντο στο πρωτάθλημα η Βίγια και περιμένω μια πολύ επιθετική προσέγγιση της αναμέτρησης. Απέναντι σε μια Οσασούνα που βγάζει δυσκολίες αμυντικά εσχάτως.

Για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια της τα xGoals εναντίον της ήταν από 0.19 μέχρι 1,07 για να ανέβουν απότομα στα τρία τελευταία. Τις έκανε 1,16 η Χετάφε εντός έδρας και μετά 2.87 η Ρεάλ Μαδρίτης και 3.00 η Βαλένθια!

Οσο για την ίδια, κάνει σταθερά πάνω από ένα, ενώ έφτασε δύο φορές δύο φορές στα οκτώ τελευταία σε πάνω από τρία και είχε 2.00 στο πιο πρόσφατο με τη Βαλένθια.

Αναμφίβολα έχουμε να κάνουμε με ομάδα που ξέρει να δημιουργεί φάσεις και τα νούμερα δείχνουν πως στα τελευταία παιχνίδια έχει απωλέσει την αμυντική σταθερότητα.

Το over 8,5 σουτ στο τέρμα στην αναμέτρηση παίζει σε απόδοση 2.20 και όπως και το over 2,5 στο 1.95 μπορούν να αποτελέσουν επιλογές απόψε.

Betmarket Επιλογές:

Μονό

ΙΣΠ1– 17/10–22:00 – Βιγιαρεάλ-Οσασούνα Over 8,5 τελικές στην εστία (2.20)

ΙΣΠ1– 17/10–22:00 – Βιγιαρεάλ-Οσασούνα Over 2,5 (2.01)

Comments

Trending