ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στοίχημα: Τα καλύτερα σημεία του Σαββατοκύριακου!

Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείο που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία (φαβορί, αουτσάιντερ, combo bet, over) για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Εφτά επιλογές σε αποδόσεις από 1.40 μέχρι 3.30.

Published

on

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Το φαβορί

Η Βιγιαρεάλ την φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει μέτρια στη La Liga, γι’ αυτό χρειάζεται επειγόντως βαθμούς. Ειδικά, εφόσον προκρίθηκε από τους ομίλους του UEFA Conference League, μπορεί να ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί και θέλει να το επεκτείνει υποδεχόμενη την Αλμερία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις 1 βαθμό φέτος, εκτός έδρας και αναμένεται να αποτελέσουν έναν εύκολο αντίπαλο.

Βιγιαρεάλ – Αλμερία 1 (1.40) / Novibet / Κυριακή 19:30

Ο Διπλασιασμός

Στην 2η κατηγορία της Ιταλίας, η ομάδα του Filippo Inzaghi, πάει «τρένο». Ειδικά μέσα στην έδρα της, μετράει 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, με 13 γκολ υπέρ και 0 κατά. Η Περούτζια είναι η ουραγός στην βαθμολογία και μακριά από το γήπεδο της έχει μόνο ήττες. Ο άσσος βρίσκεται σε απόδοση διπλασιασμού και αξίζει να μπει στις επιλογές μας. Η εικόνα των δύο ομάδων μας δείχνει ότι έχει περισσότερες πιθανότητες για νίκη σε σχέση με αυτές που ισχυρίζονται οι bookmakers.

Ρετζίνα – Περούτζια 1 (2.00) / Vistabet / Σάββατο 15:00

Το Fair Over

Σωμένη η Φρέντρικσαντ στη 2η κατηγορία της Νορβηγίας, την στιγμή που έρχεται από 8 διαδοχικά over και 10 στα 11 τελευταία. Η Μπραν (πρωταθλήτρια) διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (9 over στα 10 τελευταία) και μπορεί μόνη της να το επιβεβαιώσει.

Φρέντρικσταντ – Μπραν over (1.40) / Sportingbet / Σάββατο 16:00

Τo Value Over

Κοιτώντας τα στατιστικά της Αάρχους και της Μπρόντμπι στα τελευταία παιχνίδια, καταλαβαίνει κανείς ότι οι δύο ομάδες προσπαθούν να παίξουν επιθετικά. Δεν είναι τυχαίο το 4-4-2 και το 4-3-3 που χρησιμοποιούν. Στη μέση του πίνακα βρίσκονται και οι δύο και ασφαλώς θέλουν να σκαρφαλώσουν και αυτό δεν γίνεται χωρίς γκολ. Στο 2,00 λοιπόν το over2,5 γκολ και υπάρχει αξία στα δικά μας μάτια.

Αάρχους – Μπρόντμπι over (2.07) / Betsson / Κυριακή 19:00

Το αουτσάιντερ

Στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας η Αμέρικα Μινείρο υποδέχεται τη Φλαμένγκο, με το σύνολο του Ντοριβάλ Τζούνιορ να έρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου και να είναι μεθυσμένη πολιτεία. Σε περίπου μια βδομάδα ακολουθεί και δεύτερος τελικός για τη «Μενγκάο», αφού αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Παραναένσε για το Κόπα Λιμπερταδόρες, οπότε το ροτέισον είναι αρκετά πιθανό. Η Αμέρικα παλεύει για την έξοδο της στο επόμενο Λιμπερταδόρες και βάσει εμφανίσεων αδικείται από την πρόσφατη συγκομιδή της. Ο άσος στο 3,60 δείχνει μια αξιόλογη περίπτωση.

Αμέρικα Μινέιρο – Φλαμένγκο 1 (3.30) / Bwin / Κυριακή 01:00

Το Λάτιν

Στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας η Σάντος αντιμετωπίζει την Κορίνθιανς, με την «Τιμάο» να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την απώλεια του Κυπέλλου (αποτελούσε έναν από τους βασικούς της στόχους) από τη Φλαμένγκο. Η Σάντος είναι σε καλό φεγγάρι και μπροστά στο κοινό της έχει κερδίσει τα 3/5 πιο πρόσφατα ματς της. Ο άσος στο 2,20.

Σάντος – Κορίνθιανς 1 (2.57) / Stoiximan.gr / Κυριακή 01:00

Το Combo Bet

Εκτός έδρας αναμέτρηση δίνει η πρωτοπόρος της Premier League, Άρσεναλ, με την Σαουθάμπτον. Οι «κανονιέρηδες» έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις φέτος, μετρώντας μόλις ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ βελτιώνουν και την αμυντική λειτουργία τους, δεχόμενοι όλο και λιγότερα γκολ. Οι «άγιοι» από την άλλη είναι μια καινούρια ομάδα, με την αστάθεια να είναι το βασικό γνώρισμα της. Χαρακτηριστικό είναι στα τελευταία 8 παιχνίδια, 4 φορές δεν σκόραραν. Πάνω σε αυτό θα πατήσουμε και θα προτείνουμε το διπλό με το n/g.

Σαουθάμπτον – Άρσεναλ: 2 & Nο Goal (2.95) / Betsson / Κυριακή 16:00

Comments

Trending