ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή με Γκατούζο, Γαλλικά γκολ και Αγγλικά κόρνερ

Τα προγνωστικά της BetMarket.gr

Published

on

Κυριακή απόγευμα η τηλεοπτική μάχη θα αρχίσει μεταξύ εκείνων που θέλουν να δουν το ντέρμπι των Αιωνίων στη Σούπερ Λιγκ και τους φίλους του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που θα προτιμήσουν το Τότεναμ-Λίβερπουλ.

Στοιχηματικά εγώ θα ψηφίσω το δεύτερο, πιστεύοντας πως στο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να βγει ένα καλό bet. Όχι τόσο στο σετ, που ίσως υποτιμά λιγάκι την ομάδα του Κόντε, δίνοντας περισσότερο βαρύτητα στο καλό πρόσωπο της Λίβερπουλ στα μεγάλα παιχνίδια. Oσο στην αγορά των κόρνερ, όπου αμφότερες έχουν πολύ υψηλά νούμερα. Η Λίβερπουλ με 96 είναι 1η σε ολόκληρη τη στατιστική κατηγορία των κόρνερ στο πρωτάθλημα. Ο μέσος όρος είναι 8 κόρνερ ανά ματς, με την Τότεναμ να μετρά έξι κάθε 90 λεπτά.

Το σύνολο των κόρνερ στα οκτώ τελευταία ματς της Λίβερπουλ ήταν 19, 13, 11, 11, 7, 11, 13 και 16, την ώρα που είδαμε 21,13 και 11 στα τρία τελευταία της Τότεναμ. Πέρα από το line των 10,5 που μπορεί να ξεπεραστεί στο ματς, θα ψάξω και πιο υψηλή τιμή σε μεγαλύτερο line.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές
ενότητες όπως τις αποδόσεις των αγωνιστικών, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις
διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση αλλά και το τι ισχύει με τα Μουντιάλ 2022 τηλεοπτικά
δικαιώματα. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις
ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Προγνωστικά Γαλλίας

Δύο Κυριακές πριν πληρωθήκαμε πολύ καλά από εκείνο το Λιλ-Μονακό 4-3, τόσο σε παιχνίδι με γκολ, όσο και σε σουτ στο τέρμα. Η Ρεν μοιάζει με τη Μονακό σε μεσοεπιθετική ποιότητα, έχοντας μάλιστα καλύτερα νούμερα στις στατιστικές κατηγορίες. Αντιγράφω από τη στήλη Special Bets, που έχει συνολικά 4 προτάσεις για στοίχημα σήμερα, «Η Λιλ είναι 3η και η Ρεν 4η στον πίνακα με τα xGoals του Γαλλικού πρωταθλήματος. Αναφορικά με τα σουτ στην εστία, η Λιλ κάνει 6,5 κατά μέσο όρο εντός έδρας και η Ρεν φτάνει τα 6 μακριά από τη δική της.»

Προγνωστικά Ισπανίας

Σε παιχνίδι υψηλών αποδόσεων, μου φαίνεται μπόλικο το 4+ στη Βαλένθια. Ναι μεν προέρχεται από δύο ήττες, αλλά δεν τις μετράω ως ντεφορμάρισμα. Με τη Μαγιόρκα έπεσε θύμα του… ξύλου που έφαγε, ενώ με την Μπαρσελόνα το πλάνο της ήταν σωστό, δεχόμενη το γκολ της ήττας στο 93’. Γενικότερα ο Γκατούζο παρουσιάζει μια καλή ομάδα φέτος, όπως φαίνεται και με μια απλή ματιά στα νούμερα.

H Βαλένθια είναι 4η σε τελικές προσπάθειες, δείγμα της ποσότητας των φάσεων που φτιάχνει. Και παράλληλα 4η σε xGoals, απόδειξη και της ποιότητας που έχει το μεσοεπιθετικό της παιχνίδι. Επίσης δέχεται λιγότερες τελικές ως αμυνόμενη, συγκριτικά με τη σημερινή της αντίπαλο.

Τη Σοσιεδάδ, που έρχεται επίσης από δύο σερί ήττες, είχε ματς την Πέμπτη και το ρόστερ
είναι πιεσμένο λόγω και των απουσιών που αντιμετωπίζει.

Προγνωστικά Ιταλίας

Η Μόντσα έχασε δύο σερί και θα μπει για το τρίποντο στο θεωρητικά βατό εντός με τη Βερόνα. Η φιλοξενούμενη είχε στο 1-0 τη Ρόμα, μέχρι την αποβολή ποδοσφαιριστή της. Ηρθε η ήττα, 3η στη σειρά και με διακοπή να πλησιάζει ο προπονητής της ξέρει πως κρατά τη θέση του μόνο με νίκες. Πιστεύω πως δεν θα παίξει κλειστά, απέναντι σε μια γηπεδούχο που ούτως ή άλλως αναμένω να το προσεγγίσει με διάθεση.

Betmarket Επιλογές:
Μονό
ΑΓΓΠΡ– 6/11 – 18:30 – Tότεναμ-Λίβερπουλ Over 13,5 κόρνερ (5.50)
ΙΣΠ1– 6/11 – 17:15 – Σοσιεδάδ-Βαλένθια 2 (4.33)

Δυάδα

ΙΤΑ1 – 6/11 – 16:00 – Μόντσα-Βερόνα Over 2,5 (1.90)
ΓΑΛ1– 6/11 – 18:05 – Λιλ-Ρεν Over 2,5 (1.74)
Δυάδα απόδοσης 3.31

Δυάδα
ΑΓΓΠΡ– 6/11 – 18:30 – Tότεναμ-Λίβερπουλ Over 10,5 κόρνερ (2.09)
ΓΑΛ1– 6/11 – 18:05 – Λιλ-Ρεν Over 8,5 σουτ στην εστία (1.90)
Δυάδα απόδοσης 3.97

Comments

Trending