ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Δευτέρας: Ρουμανική «μπόμπα» στο 4,50

Λίγες επιλογές στο σημερινό κουπόνι

Published

on

Λίγες επιλογές στο σημερινό κουπόνι, με τα βλέμματα των περισσότερων να βρίσκονται στις αναμετρήσεις του επόμενου διημέρου για τα ημιτελικά του Μουντιάλ 2022.

Προσωπικά θα εστιάσω για ακόμη μία φορά σε πρωταθλήματα δεύτερης ταχύτητας μέσω αυτής της στήλης, όπως θα δείτε αναλυτικότερα και παρακάτω.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Θα ξεκινήσω από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, εκεί όπου η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα 1948 υποδέχεται την Άρτζες. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τεράστια νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Κραϊόβα, σε ένα ματς πάντως που δέχτηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες (14 τελικές, 6 στην εστία). Βέβαια, κατάφεραν να περάσουν αλώβητοι χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του τερματοφύλακα Γκουράου. Ένα αποτέλεσμα που έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Νικολό Νάπολι, ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε και την Πετρολούλ (1-0) για το θεσμό του Κυπέλλου.

Κοινώς παρονομαστής και των δύο ματς, ότι η Κραϊόβα έκανε το αγαπημένο της παιχνίδι, αυτό των αντεπιθέσεων. Όταν όμως καλείται να δημιουργήσει και έχει την κατοχή της μπάλας τα κάνει συχνά πυκνά… μαντάρα. Δεν είναι τυχαίο ότι μπροστά στο κοινό της έχει ηττηθεί σε τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της.

Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση η σημερινή της αντίπαλος. Η Άρτζες αποτελεί μία από τις επικίνδυνες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας (αήττητη στις 2 τελευταίες εξόδους της με σερί 1-1-0) και αν βρει κενούς χώρους μπορεί να θέσει αρκετά ζητήματα στη μη αξιόπιστη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Εκτός αυτού, τόσο ποιοτικά όσο και σαν ρόστερ δεν έχουν τρομερές διαφορές, ενώ η φιλοξενούμενη στοχεύει στα πλέι οφ.

Το διπλό στο 4,50 είναι αρκετά τσιμπημένο στα δικά μου μάτια με βάση τα δεδομένα που έχω για την αναμέτρηση και θα ρίξω μια τουφεκιά.

Προγνωστικά Ισπανίας (2η κατηγορία)

Στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας δεσπόζει η μεγάλη μάχη ανάμεσα στην Αλαβές και τη Λεβάντε. Δύο ομάδες που μέχρι πέρσι βρίσκονταν στα σαλόνια της Λα Λίγκα και έχουν ως στόχο να επιστρέψουν άμεσα εκεί.

Οι Βάσκοι διαθέτουν μία από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος (6-3-0 το σερί), αλλά έρχονται από 2 διαδοχικές ήττες στο δρόμο, που όσο να ναι θα επηρεάσουν την ψυχολογία τους.

Αντίθετα, η Λεβάντε διατηρεί αήττητο στους 10 τελευταίους αγώνες της στην Σεγκούντα και έχει κερδίσει στις 3 από τις 5 πιο πρόσφατες εξόδους της. Κοίταξα προς το διπλό του 3,00, αλλά βάζει… φρένο τόσο η παράδοση (0-1-4) όσο και η καλή εντός έδρας εικόνα της γηπεδούχου ομάδας.

Betmarket Επιλογές

Μονό

ΡΟΥ1 – 12/12 – 17:30 – Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα 1948 – Άρτζες – 2 (4,50)

Comments

Trending