ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Η διαφορά μιας κατηγορίας και το 3,10

Στο σημερινό κουπόνι έχει λίγες αναμετρήσεις, αλλά προκύπτουν επιλογές κυρίως στα Κύπελλα, όπως θα δείτε και παρακάτω αναλυτικότερα.

Published

on

Στο σημερινό κουπόνι έχει λίγες αναμετρήσεις, αλλά προκύπτουν επιλογές κυρίως στα Κύπελλα, όπως θα δείτε και παρακάτω αναλυτικότερα.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Θα ξεκινήσω από το Κοπα Ντελ Ρέι, εκεί όπου η Ταραγόνα φιλοξενεί τη Μάλαγα. Η Μάλαγα διαχρονικά είναι από τις ομάδες που ζορίζονται μακριά από το σπίτι τους. Δεν είναι τυχαίο ότι μετρά έξι ήττες στις 10 τελευταίους εξόδους της. Ταυτόχρονα, στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, οπότε το Κύπελλο είναι πολύ πιθανό να περάσει σε 2η μοίρα, αφού τη δεδομένη χρονικά στιγμή αποτελεί πολυτέλεια. Στην αντίπερα όχθη, η Ταραγόνα βρίσκεται σε καλή κατάσταση (αήττητη στα 2 πρόσφατα ματς της), ενώ διαθέτει έδρα «φρούριο», καθώς έχει κερδίσει τις 5 από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της μπροστά στο κοινό της. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ο άσος στο 2,75 αξίζει την προσοχή μας.

Πορτογαλία Λιγκ Καπ

Στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας η Μορεϊρένσε υποδέχεται την Αρούκα για τα προημιτελικά του θεσμού. Να αναφέρω εδώ, ότι το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η Μορεϊρένσε διανύει περίοδο φόρμας, καθώς φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στη δεύτερη κατηγορία, ενώ για να φτάσει ως εδώ απέκλεισε την Μπενφίκα από τη φάση των ομίλων. Η Αρούκα τρελαίνει κόσμο με τις φετινές της εμφανίσεις, ειδικά μακριά από το σπίτι της, όπου μετρά αήττητο 5 αγωνιστικών. Από τις ομάδες που παίζουν τρομερά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και είναι ικανή να θέσει ζητήματα σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Στοιχηματικά τώρα, σε ότι κατάσταση και να βρίσκεται η γηπεδούχος δεν παύει να έχει διαφορά μιας κατηγορίας με την Αρούκα, οπότε το να προσφέρεται η φιλοξενούμενη σε αποδόσεις αουτσάιντερ από μόνο του… προκαλεί. Διαχρονικά, η Αρούκα κάνει καλά ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο (2/3 έχει κερδίσει με τέρματα 7-3) και η νίκη της παίζεται στο 3,10. Τιμή, στην οποία δεν μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια.

Betmarket Επιλογές

Μονό

ΠΟΛΚ – 22/12 – 22:15 – Μορεϊρένσε – Αρούκα – 2 (3,10)

Comments

Trending