ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προγνωστικά Ιταλίας: Στοίχημα στα γκολ και τον «Κβαραντόνα»!

Τρεις επιλογές για στοίχημα σε αποδόσεις 1.90, 2.04 & 3.25 από το ιταλικό πρωτάθλημα!

Published

on

Επιστροφή μετά από σχεδόν 2 μήνες για την Ιταλική Serie A, με μεγάλο παιχνίδι στο Μιλάνο ανάμεσα σε Ιντερ και Νάπολι. Σε… μπελάδες η Γιουβέντους μετά το σκάνδαλο. Σε πολύ δυσκολη θέση Βερόνα και Σαμπντόρια και 3 επιλογές στα προγνωστικά στοιχήματος.

Λέτσε – Λάτσιο

Παρότι νεοφώτιστη, η Λέτσε έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και απέχει 8 πόντους από τον υποβιβασμό. Μάλιστα, όσο περνούσε ο καιρός και συνήθιζε την κατηγορία έδειχνε να αποδίδει καλύτερα (έκλεισε με σερί 2-1-0). Σε δύο φιλικά πήρε μέρος, κερδίζοντας την Κροατική Βαραζντίν (2-0) και χάνοντας από την Ουντινέζε (0-2).

Στην 4η θέση άφησε την Λάτσιο η διακοπή, έχοντας απόσταση 11 πόντων από την κορυφή. Τρία φιλικά έδωσε, όπου μέτρησε 2 νίκες: Χαϊτάισπορ (5-2) και Γαλατάσαραϊ (2-1) ενώ ηττήθηκε από την Αλμερία (2-0). Εκτός αποστολής ο καλός μέσος Λουίς Αλμπέρτο (13/3). Απόλυτα έτοιμος ο μπομπέρ, Ιμόμπιλε (11/6) που είχε χάσει τα τελευταία παιχνίδια προ διακοπής.

Δύσκολη έδρα αυτήν της Λέτσε, εκεί όπου έχει ζορίσει όλους τους «μεγάλους». Τα 7/8 φετινά εντός έδρας της ήταν goal/goal, στατιστικό που είναι αρκετά πιθανό και σήμερα ενώ προσφέρεται σε υψηλές αποδόσεις (2.04 στην Betshop).

Φιορεντίνα – Μόντσα

Μέτρια η εικόνα της Φιορεντίνα προ διακοπής, όπου βρέθηκε στο μέσο της βαθμολογίας. Θετικές εντυπώσεις στα φιλικά προετοιμασίας, με σημαντικότερο τεστ αυτό κόντρα στη Μονακό (1-1). Σούπερ Μουντιάλ για τον μέσο Αμραμπατ, που έχει γίνει μήλον της έριδος. Τρίβουν τα… χέρια τους στη Φλωρεντία.

Η Μόντσα άργησε να συνηθίσει τις συνθήκες της Serie A, με αποτέλεσμα να μείνει στα χαμηλά στρώματα (14η θέση) ενώ οι προσδοκίες ήταν υψηλές. Το θετικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει θέματα υποβιβασμού (+9). Ανάμικτα συναισθήματα από τα φιλικά, όπου κέρδισε τη Λυών (2-1) αλλά στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε με 1-4 από την Τορίνο.

Οι κακές εκτός έδρας επιδόσεις της Μόντσα (1-1-5) δίνουν προβάδισμα στον άσο του 1.70 στην Φιορεντίνα. Μας αρέσει το over στο 1.90 της Stoiximan.gr στα προγνωστικά στοιχήματος, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν αρκετά στα φιλικά ενώ και στην έδρα τους έρχονται από 3 διαδοχικά over. Αν δεν είχε μεσολαβήσει η διακοπή, θα το «βλέπαμε» ακόμα πιο ζεστά.

Ιντερ – Νάπολι

Κατώτερη των περιστάσεων στα μεγάλα παιχνίδια, η ομάδα του Σιμεόνε έμεινε 11 βαθμούς πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο και όπως καταλαβαίνετε αν θέλει να μπει ξανά στην κούρσα του πρωταθλήματος μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει στο κάδρο σήμερα.

Θετική είδηση η επάνοδος του Λουκάκου, που όλα δείχνουν ότι ξεκινάει βασικός ενώ θα λείψει ο Μπρόζοβιτς. Αήττητη στα φιλικά προετοιμασίας (4-1-0), με δυνατότερο τεστ αυτό κόντρα στην Μπέτις (1-1).

Ονειρική πορεία σ’ αυτές τις πρώτες 15 στροφές για τη Νάπολι. Η αλήθεια είναι ότι η διακοπή δεν ήρθε σε καλό χρονικό σημείο για την ίδια, καθώς έδειχνε… αχτύπητη. Μένει να δούμε πόσο θα επηρεάσει την ομάδα του Σπαλέτι που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας (13-2-0) έχοντας απόσταση 8 πόντων από την 2η Μίλαν. Όχι και τόσο ενθαρρυντική η εικόνα της στα φιλικά (παρουσίασε αμυντικά θέματα), όπου κέρδισε Αντάλιασπορ (3-2) και Κρίσταλ Πάλας (3-1) αλλά ηττήθηκε από Βιγιαρεάλ (2-3) και Λιλ (1-4).

Μεγάλο ντέρμπι στο Μιλάνο και αρκετά δύσκολο σε προβλέψεις καθώς έχει μεσολαβήσει η διακοπή. Σε άλλη περίπτωση, το «διπλό» θα ήταν στις επιλογές μας, αλλά τώρα είναι προτιμότερο να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι ομάδες. Στα γκολ, με την ποιότητα που διαθέτουν αμφότερες, το goal/goal είναι αρκετά πιθανό αλλά και αρκετά διαβασμένο (1.52).

Στα ειδικά στοιχήματα, αν ένας παίκτης εντυπωσίασε ήταν ο Κβαρατσκέλια (η Κβαραντόνα όπως τον φωνάζουν) της Νάπολι. Με 6 τέρματα και 5 ασίστ σε 12 αγώνες. Στο 3.75 από την Betsson το anytime του. Στο 3.25 να έχει 2+ προσπάθειες στην εστία από την Stoiximan.gr, καθώς είναι παίκτης που δοκιμάζει τα πόδια του και του αρέσει να παίζει 1 εναντίον 1.

Προγνωστικά Ιταλίας

04/01, 17:30 – Λέτσε – Λάτσιο – Goal/Goal @2.04

04/01, 19:30 – Φιορεντίνα – Μόντσα – over @1.90

04/01, 21:45 – Ιντερ – Νάπολι – 2+προσπάθειες στην εστία Κβαρατσκέλια @ 3.25

Comments

Trending