Connect with us

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Restart Zweite Liga με σύγκρουση φίλων

Η επιλογή της ημέρας

PAOK24

Restart Zweite Liga με σύγκρουση φίλων

Σήμερα έχουμε για πρώτη φορά το 2023 τρεις κατηγορίες της Γερμανίας να υπάρχουν στο στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ. Σε αντίθεση με την Dritte Liga και την Bundesliga δεν υπήρξε κάποιο αφιέρωμα για την Zweite Liga, αφού ο χρόνος ήταν μηδαμινός, οπότε ας με συγχωρέσετε. Τέσσερα παιχνίδια στο σύνολο σήμερα, λίγα πράγματα στοιχηματικά.

Σταθερή τάση τα γκολ

Ξεκινώντας από το παιχνίδι της Bundesliga, αυτό μεταξύ της Λειψίας και της Στουτγάρδης, δεν έχω να σημειώσω κάτι. Εντελώς αδιάφορο είτε σε σημείο, είτε σε γκολ. Η Λειψία ασφαλώς βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση από τότε που ο Ρόζε έγινε εκεί προπονητής και σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί στο ματς. Αστείες αποδόσεις στον άσο για να ασχοληθούμε, όπως και επίσης κανένας λόγος να πάμε στο διπλό, αφού η Στουτγάρδη δεν έχει το βάθος στο ρόστερ για να κοντράρει.

Στην κατηγορία no bet κατατάσσεται και το παιχνίδι της Dritte Liga, όπου η πρωτοπόρος Έλφερσμπεργκ υποδέχεται την Ροτ Βάις Έσσεν. Η Έλφερσμπεργκ είχε φιλοδωρήσει με πέντε γκολ την Έσσεν στον πρώτο γύρο και η διαφορά των ομάδων αγωνιστικά είναι μεγάλη. Καλύτερη επίθεση της κατηγορίας η Έλφερσμπεργκ και μια από τις καλύτερες άμυνες. Η Έσσεν κυμαίνεται στην μετριότητα και η αλήθεια είναι θα μου προξενήσει εντύπωση αν πάρει θετικό αποτέλεσμα, μετά από όσα είδα στα παιχνίδια της κόντρα στη Φερλ και τη Χάλεσερ.

Πάμε τώρα σε αυτά που με ενδιαφέρουν. Αρχικά το παιχνίδι στο Ντίσελντορφ, θεωρώ πως θα έχουμε γκολ. Το over2,5 βέβαια πληρώνει 1,60, κάτι που φαντάζει πολύ λογικό, αφού η Φορτούνα εντός έδρας δεν έχει σκοράρει μόλις σε ένα παιχνίδι φέτος. Αν στην εξίσωση βάλουμε και το ότι το Μαγδεμβούργο είναι η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, δεχόμενη μέσο όρο 2 γκολ εκτός έδρας ανά ματς, πολύ εύκολα συμπεραίνουμε ότι το ματς μπορεί να έχει πάνω από τρία γκολ. Παραδοσιακά σκοράρει στο Ντίσελντορφ το Μαγδεμβούργο. Μοναδική σκέψη που απέμεινε είναι το γκολ/γκολ ημιχρόνου σε απόδοση 4,00. Τι με κρατάει πίσω; Η διακοπή και το ότι ο Τιούνε δούλεψε πάρα πολύ στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, όπου τόνισε πολλές φορές πως εκεί θα κριθεί αν η ομάδα διεκδικήσει άνοδο ή όχι.

Στο έτερο παιχνίδι η Καρλσρούη υποδέχεται την Πάντερμπορν. Τα δεδομένα του παιχνιδιού είναι τα εξής. Η Πάντερμπορν είναι η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας έχοντας σκοράρει 35 γκολ. Η Καρλσρούη έχει σκοράρει 10 λιγότερα, έχοντας πολύ χειρότερη άμυνα (30 γκολ παθητικό). Στην πρώτη θέση της κατηγορίας over2,5 η Πάντερμπορν, έχοντας εμφανίσει 13 από τα 17 παιχνίδια της το over2,5 (76%), με το 75% των παιχνιδιών της εκτός έδρας να εμφανίζει over2,5. Αντίστοιχα η Καρλσρούη εντός έδρας παρουσιάζει ένα ποσοστό της τάξης του 67%.

Τα στατιστικά λοιπόν μας «λένε» ότι το over2,5 έχει περίπου ένα 70% πιθανότητα επαλήθευσης. Αγωνιστικά συμφωνώ απόλυτα, αφού οι δύο προπονητές έχουν ίδια νοοτροπία. Να πούμε πως ο κόουτς Άιχνερ (Καρλσρούη) και ο κόουτς Κβάσνιοκ (Πάντερμπορν) ήταν «συμμαθητές» όσον αφορά το δελτίο προπονητή, που το πήραν μαζί. Κοινώς αποφοίτησαν μαζί από την προπονητική. Μάλιστα, είναι γνωστό πως μοιράζονταν το ίδιο διαμέρισμα για αρκετό καιρό. Η φιλία ασφαλώς και έμεινε μετά από τόσα χρόνια. Συνυπήρξαν μάλιστα και μαζί στην Καρλσρούη (φωτογραφία στήλης).

Όσον αφορά τα γκολ/γκολ τώρα, εκεί οι δύο ομάδες υστερούν κατά κάποιο τρόπο, όμως αυτό το πρόβλημα το έχει η φετινή δεύτερη κατηγορία. Η Πάντερμπορν και η Καρλσρούη, παρότι παίζουν επιθετικά, βρίσκονται στην 14η και 15η θέση αντίστοιχα όσον αφορά τα γκολ/γκολ, έχοντας ένα 47%. Προσωπικά το θεωρώ στατιστικό λάθος με βάση πάντα τον τρόπο που αγωνίζονται. Τα γκολ/γκολ ημιχρόνων που έχουν επιβεβαιώσει φέτος είναι 5/17 η Πάντερμπορν (28%) και 2/17 η Καρλσρούη (12%). Τα Xgoals τώρα εντός έδρας για την Καρλσρούη είναι στο 2,00, ενώ για την Πάντερμπορν εκτός έδρας στο 1,72. Αντίστοιχα τα xGoals against είναι 1,64 και  1,47 αντίστοιχα. Στο 3,75 το γκολ/γκολ ημιχρόνου αποτελεί επιλογή, «ευλογία» θα είναι για μένα αν βρουν τον ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό.

Betmarket Επιλογές

Μονό (Bet365):

ΓΕΡ (1η) – 27/01 – 19:30 – Καρλσρούη – Πάντερμπορν : g/g 1ου ημιχρόνου (3,75)

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διπλασιάζουν τα γκολ στην Ισπανία

Επιστροφή στην δράση στην Primera Division με σούπερ μάχη παραμονής και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το BetMarket σας παρουσιάζει την ανάλυση – εκτίμηση για το Κάντιθ – Γρανάδα με το οποίο ανοίγει η 30η αγωνιστική στην Primera Division (29/03/24).

Προγνωστικά Primera Division (29/03/24): Κάντιθ – Γρανάδα
Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD
Ανάλυση Κάντιθ

Η Κάντιθ προέρχεται από αναμενόμενη ήττα στη Σοσιεδάδ (0-2). Είναι στο «-5» από την παραμονή και το πρόγραμμά της είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο. Συνεπώς, πολύ δύσκολα θα τη σκαπουλάρει. Αυτό βέβαια δεν είναι και παράλογο, αφού σε 29 αγωνιστικές
έχει πάρει μόλις τρεις νίκες!

Ανάλυση Γρανάδα

Η Γρανάδα προχώρησε στην απόλυση του τεχνικού Μεδίνα έπειτα από το 0-1 στη Μαγιόρκα, ένα αποτέλεσμα που την άφησε στο «-13» από τη σωτηρία με ένα ματς λιγότερο. Προσέλαβε τον άνθρωπο των… ειδικών αποστολών, Χοσέ Σαντοβάλ, μία από τις μεγαλύτερες συμπάθειές μας. Αλλά, η αλήθεια είναι ότι μόνο με πολλαπλά… θαύματα θα καταφέρει τη βγάλει από τον… βούρκο.

Προγνωστικά Κάντιθ – Γρανάδα

Ο χορός των «μελλοθάνατων» είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς η μεν Κάντιθ είναι στο «-5» από τη σωτηρία, αλλά με πρόγραμμα – παλούκι στη συνέχεια. Η δε Γρανάδα από την άλλη, με κάπως πιο βατό πρόγραμμα και ένα ματς λιγότερο, αλλά και στο «-13» από την
παραμονή. Η άποψή μας είναι ότι καμία τους δε θα γλιτώσει και η νέα σεζόν θα τις βρει στη Σεγούντα. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δε θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Εξάλλου, η ισοπαλία δεν τις βολεύει. Επομένως, αργά ή γρήγορα αμφότερες θα ψάξουν το γκολ. Τα 2/2 μεταξύ
τους στο «Καράνθα» ήταν Goal/Goal. Θα το ποντάρουμε παρότι η γηπεδούχος έχει τη χειρότερη επίθεση με 20 τέρματα σε 29 αγωνιστικές. Αντιμετωπίζει τη χειρότερη άμυνα (28/58) οπότε, ένα γκολ μπορεί να το βρει. Η φιλοξενούμενη πάλι, είναι μία ομάδα που με την έλευση του φορ Χουάνμι, σκοράρει με μεγαλύτερη άνεση.

Tο Goal/Goal στο 2.03 στη Fonbet στα προγνωστικά Primera Division.

ΙΣΠ1 – 29/3, 22:00 Κάντιθ – Γρανάδα: Goal/Goal (Απόδοση: 2,03)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Seri Stoiximan Super League με δώρο* ταξίδια για το EURO 2024 & με έπαθλο έως 1.000.000€*!

Το αγαπημένο Seri, το παιχνίδι διλημμάτων της Stoiximan με δωρεάν* συμμετοχή, επέστρεψε για να διεκδικήσεις έως 1.000.000 ευρώ και ταξίδια το καλοκαίρι στη Γερμανία για το EURO!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένα σερί; Τα Playoffs και τα Playouts της Stoiximan Super League θα σου δώσουν τις απαντήσεις, μέσα από το νέο “Seri - Stoiximan Super League Edition”. Άσε τα γεγονότα στους αγώνες να σε δικαιώσουν και διεκδίκησε τεράστια έπαθλα* που φτάνουν το 1.000.000€, αν καταφέρεις να κάνεις 28 σερί σωστές προβλέψεις εντελώς δωρεάν*!

Κατά τη διάρκεια του Seri, θα προσπαθείς για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατάταξη (leaderboard), διεκδικώντας τα 30.000€ σε μετρητά της 1ης θέσης. Τα συνολικά εγγυημένα χρηματικά έπαθλα* φτάνουν τις 200.000€.

Και το καλύτερο; Όλα τα μέλη που θα τερματίσουν στις 30 πρώτες θέσεις, πέρα από χρηματικά έπαθλα*, μπαίνουν αυτόματα και στη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει στις 14/5, για 2 διπλά πακέτα για το EURO 2024 με αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και εισιτήρια για έναν αγώνα της διοργάνωσης στη Γερμανία

Seri με έως 1.000.000€* και δώρο* ταξίδια για το EURO 2024!

Μέχρι και τις 12 Μαΐου, θα μπορείς να υποβάλεις τις απαντήσεις σου για μία σειρά από διλήμματα, με σκοπό να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερες σερί σωστές προβλέψεις.

Πώς παίζεται το Seri

Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι της Stoiximan καλείσαι να προβλέψεις σωστά μία σειρά από ενδεχόμενα που παρουσιάζονται, με στόχο να πραγματοποιήσεις το μεγαλύτερο Seri επιτυχημένων προβλέψεων απαντώντας σε ερωτήσεις για κάθε αγώνα.

Κάθε αναμέτρηση θα περιλαμβάνει μια σειρά από διλήμματα με δύο απαντήσεις. Για παράδειγμα στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες (Ναι ή Όχι;). Η’ στο Ολυμπιακός-Λαμία, θα κερδίσει το 1ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός (Ναι ή Όχι;). Η’ στο Άρης-ΠΑΟΚ, θα είναι τα συνολικά γκολ 2-3 (Ναι ή οτιδήποτε άλλο;).

Κάθε σωστή απάντηση αυξάνει το Seri σου, ενώ αν φτάσεις το Seri των 28 σωστών προβλέψεων κερδίζεις το Μεγάλο Έπαθλο! Αν η πρόβλεψή σου είναι λανθασμένη, το τρέχον Seri σου μηδενίζεται. Μην ανησυχείς όμως, το Max Seri σου παραμένει και είναι αυτό που θα ορίζει την κατάταξή σου στη βαθμολογία!

 

 

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα γκολ στο Περού πληρώνουν στο 4,00

Σημαντικές επιλογές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από την Λατινική Αμερική και το Περού είναι τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket.gr σε απόδοση 4,00.

Μονό ποντάρισμα στο 4,00 από το Περού στα αποψινά (28/03/24) προγνωστικά Λατινικής Αμερικής του Κωνσταντίνου Διακαναστάση.

Χαιρετώ! Φτωχό και το σημερινό κουπόνι στη Λατινική Αμερική, όμως στο Περού έχει μια αναμέτρηση που μπορεί να γίνει στοιχηματική κουβέντα.

Παρακάτω η ανάλυση της και τα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Περού στο Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος (28/03/24)

Την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στο Περού ανοίγει η αναμέτρηση της Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο με την Κομερσιάντες Ουνίδος.

Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος

Η Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο είχε αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ της και ουσιαστικά βγήκε ζημιωμένη από το μεταγραφικό παζάρι. Στον πάγκο της ξεκίνησε με τον Αμελί, όμως λόγω των κάκιστων επιδόσεων της στις πρώτες 5 αγωνιστικές (1-0-4) η διοίκηση τον απομάκρυνε και τη θέση του πήρε ο Ρεντίν, ο οποίος δεν έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όμως τα πρώτα δείγματα του είναι ελπιδοφόρα (1-1-1 το σερί και πρόκριση στους ομίλους του Κόπα Σουνταμερικάνα). Φυσικά το πρόβλημα στον ανασταλτικό τομέα παραμένει, με το σύνολο του να δέχεται πολύ εύκολα φάσεις και τέρματα (5 τέρματα παθητικό σε 3 αγωνιστικές με τον Ρεντίν κάτω από την τεχνική της ηγεσία). Πράγμα που πρέπει άμεσα να αλλάξει αν θέλει να έχει βλέψεις για παραπάνω πράγματα.

Για την Κομερσιάντες Ουνίδος έχουμε μιλήσει πολλές φορές φέτος. Μπορεί να διαθέτει ένα από τα αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας, όμως ο τεχνικός Σιλβέστρι κάνει εξαιρετική δουλειά, με την ομάδα του να αγωνίζεται χωρίς φόβο και να σκοράρει κατά ριπάς (15 τέρματα έχει πετύχει σε 8 ματς και αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας). Λίγο πιο προσεκτική αν ήταν ανασταλτικά (15 τέρματα παθητικό) θα μπορούσε εύκολα να φιγουράρει και πιο πάνω από την πέμπτη θέση που βρίσκεται.

Τώρα στοιχηματικά, ο Ρεντίν έχει να λύσει πολλά θέματα στην Γκαρσιλάσο, ιδιαίτερα ανασταλτικά, καθώς ανέλαβε ένα σύνολο που η άμυνα του θυμίζει τσίρκο. Θα χρειαστεί χρόνο για να το κάνει αυτό και απέναντι του έχει μία ομάδα που αγωνίζεται με άγνοια κινδύνου και μετουσιώνει σε τέρματα την παραμικρή ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί.

Το διπλό παίζεται σε υψηλές τιμές (στο 5,50 κατά μέσο όρο), αλλά επειδή αμυντικά και η Ουνίδος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, θα πάω στα προγνωστικά Περού (28/03/24) με τα γκολ της, με το Over 1,5 να παίζεται στο 4,00 από την Bet365. Στο κάτω κάτω μιλάμε για τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, η οποία πετυχαίνει 1,87 γκολ/ματς.

Το παιχνίδι μου

 

Μονό στην Bet365

 

ΠΕΡ1 – 28/03 – 22:00 – Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος – Over 1,5 γκολ Κομερσιάντες Ουνίδος σε απόδοση 4,00 επί 5 μονάδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ