ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τον πρώτο λόγο ο Δικέφαλος

Η BetMarket.gr σε πάει ταμείο με το ντέρμπι της αγωνιστικής

Published

on

Το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής στη Superleague είναι το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Οι δύο ομάδες έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη κόντρα τα τελευταία χρόνια, ενώ τη φετινή χρονιά υπάρχει και έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι δύο τους ισοβαθμούν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και βρίσκονται πλέον στο κυνήγι της πρωτιάς.

Προγνωστικά: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: 1-2

Βαθμολογία: 3. ΠΑΟΚ (42 β.), 4. Ολυμπιακός (42 β.)

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλες νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό και έδειξε πως είναι ακόμη στη μάχη του πρωταθλήματος, όμως την περασμένη αγωνιστική δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Λεβαδειακού και αυτό οφείλεται στην έλλειψη συγκέντρωσης. Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του Λουτσέσκου είναι πως έχει καταφέρει να δέσει πάρα πολύ την ομάδα του κι έτσι οι παίκτες βρίσκονται με… κλειστά μάτια. Στην τελευταία αναμέτρηση είχε ένα θέμα με τα τελειώματα των φάσεων, όμως στα μεγάλα παιχνίδια αναμένεται να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κέρδισε τον ΟΦΗ, αλλά κινδύνεψε αρκετά. Αρχικά δέχθηκε πρώτος γκολ, ενώ αφού κατάφερε να κάνει την ανατροπή δέχθηκε πάλι σημαντικές φάσεις και απειλήθηκε. Γενικότερα παρουσιάζεται καλός σε κάποια διαστήματα των αναμετρήσεων, όμως έχει αρκετές νεκρές περιόδους όπου δεν μπορεί να δημιουργήσει. Το μεγαλύτερο του πρόβλημα είναι πως του λείπει κάπως η αγωνιστική ταυτότητα και γι’ αυτό ευθύνεται η αλλαγή μεγάλου μέρους του ρόστερ, αλλά και οι αλλαγές προπονητών.

Όπως και σε όλα τα ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες του big -5- ο γηπεδούχος έχει τον πρώτο λόγο, έτσι και εδώ ο δικέφαλος είναι αυτός που αποτελεί το φαβορί της αναμέτρησης. Γενικότερα όμως περιμένουμε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι. Ο αγώνας μπορεί να χαρακτηριστεί ως «εξάποντο» και όποιος ηττηθεί, χάνει έδαφος στην μάχη του τίτλου. Ο Λουτσέσκου ξέρει πως ακόμη κι αν η ομάδα του θεωρείται φαβορί δεν πρέπει να βιαστεί κι
έτσι περιμένουμε να απειλήσει με οργανωμένες επιθέσεις και γρήγορες μεταβιβάσεις, με στόχο τον επιθετικό.

Η επιλογή που ξεχωρίζει στα προγνωστικά στοιχήματος είναι «Να κερδίσει ο ΠΑΟΚ με 1
γκολ διαφορά ή ισοπαλία» σε απόδοση 1.80 (Pamestoixima.gr), καθώς οι γηπεδούχοι
μπορεί να έχουν τον πρώτο λόγο, όμως το παιχνίδι είναι ντέρμπι και αν κερδίσουν η λογική
λέει πως θα το καταφέρουν στα σημεία.

Betmarket Επιλογές

20:30 – ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός – Να κερδίσει ο ΠΑΟΚ με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία (1,80)

Comments

Trending