ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα Φιορεντίνα – Ίντερ: Τελικός Κυπέλλου Ιταλίας με 2 επιλογές

Betmarket.gr: Τελικός κυπέλλου στην Ιταλία και στα προγνωστικά προκύπτει αξία στα γκολ αλλά και στα στατιστικά.

Published

on

 

Τελικός Κυπέλλου στην Ιταλία και από το Φιορεντίνα – Ίντερ προκύπτουν προγνωστικά με αρκετό ενδιαφέρον.

Ημερομηνία και ώρα: 24/05, 22:00

Έδρα: Ολύμπικο (Ρώμη)

Με το νέο εργαλείο του BetMarket.gr TopOdds μπορείτε να κάνετε σύγκριση αποδόσεων σε όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, σε ζωντανό χρόνο! Επιλέξτε τις αποδόσεις που θέλετε να παίξετε και δείτε ποια εταιρία σας δίνει την καλύτερη απόδοση συνδυαστικά για το στοίχημά σας.

Φιορεντίνα – Ίντερ: Η ιστορία τους στον θεσμό

Η Φιορεντίνα βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης μετά από 9 χρόνια, όταν και ηττήθηκε από την Νάπολι (1-3). Η τελευταία της κατάκτηση ήταν τη σεζόν 2000/01, με αντίπαλο την Πάρμα, ενώ συνολικά, έχει κερδίσει τον θεσμό έξι φορές.

Η Ίντερ κατέκτησε τη διοργάνωση πέρσι και εδώ θα υπερασπιστεί τον τίτλο της. Συνολικά, έχει κερδίσει οκτώ φορές το Κύπελλο Ιταλίας, πέντε εκ των οποίων ήταν εντός της τελευταίες 20ετίας.

Η πορεία προς τον τελικό

Η πορεία της Φιορεντίνα προς τον τελικό ξεκίνησε στη φάση των 16, όπου προκρίθηκε με μια εκτός έδρας νίκη (0-1) απέναντι στη Σαμπντόρια. Στα προημιτελικά υποδέχθηκε την Τορίνο, την οποία και απέκλεισε με σκορ 2-1. Στη συνέχεια, ήρθε αντιμέτωπη με την Κρεμονέζε, στα ημιτελικά, την οποία απέκλεισε με νίκη στο πρώτο παιχνίδι (0-2) και λευκή ισοπαλία στον επαναληπτικό.

Η Ίντερ ξεκίνησε επίσης την πορεία της από την φάση των 16, όπου αντιμετώπισε την Πάρμα και προκρίθηκε νικώντας με 2-1. Έπειτα, στο δρόμο της ήρθε η Αταλάντα, την οποία κέρδισε με 1-0. Τελευταίος αντίπαλος, πριν τον μεγάλο τελικό, ήταν η Γιουβέντους, την οποία απέκλεισε σε διπλούς αγώνες, αφού πήρε την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι του Τορίνο και προκρίθηκε με εντός έδρας νίκη (1-0).

Τελικός με το μυαλό στον… τελικό

Σε αρκετά παρόμοια κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες, καθώς αμφότερες έχουν προκριθεί σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η Φιορεντίνα βρίσκεται στο τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, όπου αντιμετωπίζει τη Γουέστ Χαμ, ενώ η Ίντερ βρίσκεται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και θα έχει ως αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η μόνη διαφορά τους είναι πως οι «Βιόλα» είναι αδιάφοροι στο πρωτάθλημα, την ώρα που οι «Νερατζούρι» μάχονται ακόμη για να κλειδώσουν και μαθηματικά τη θέση τους στην τετράδα.

Φιορεντίνα – Ίντερ: Προγνωστικά

Ανάλυση Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα διανύει μια εξαιρετική σεζόν, καθώς βρίσκεται τόσο στον τελικό κυπέλλου, όσο και σε αυτόν του Κόνφερενς Λιγκ. Για να συμβεί αυτό βέβαια, μπορούμε να πούμε πως θυσίασε το πρωτάθλημα, αν και το έργο της εκεί ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολο.

Την περασμένη αγωνιστική της Serie A ήρθε ισόπαλη στην έδρα της Τορίνο (1-1), ενώ πριν μία εβδομάδα επικράτησε στην έδρα της Βασιλεία, εξασφαλίζοντας τη θέση της στον τελικό του Κόνφερενς.

Όσον αφορά το πλάνο παιχνιδιού, ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο επιλέγει μια σχετικά επιθετική προσέγγιση και απειλεί με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους, γεγονός που κάνει την ομάδα του κάπως απρόβλεπτη επιθετικά. Σε οργανωμένη επίθεση κινείται κυρίως από τα πλάγια, ενώ όταν κερδίσει την μπάλα από τον αντίπαλο ψάχνει άμεσα τις γρήγορες αντεπιθέσεις.

Ανάλυση Ίντερ

Η Ίντερ βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και με την τιμωρία της Γιουβέντους (-10 βαθμούς), είναι ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην εξασφάλιση μιας θέσης στην τετράδα. Εκτός αυτού, η χρονιά μπορεί σίγουρα να χαρακτηριστεί επιτυχημένη, διότι βρίσκεται στον τελικό κυπέλλου, αλλά και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην περασμένη αγωνιστική της Serie A, ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Νάπολι, σπάζοντας έτσι ένα σερί οκτώ συνεχόμενων νικών. Βέβαια, έκανε εκτεταμένο ροτέισον και προτίμησε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες, ενόψει του τελικού.

Σχετικά με το πλάνο του Ιντζάγκι, σίγουρα θα παραμείνει ο σχηματισμός 3-5-2. Οι «Νετατζούρι» αρέσκονται αρκετά στο παιχνίδι από τα πλάγια, όπου βρίσκονται οι πολύ φορμαρισμένοι Ντιμάρκο και Ντάμφρις, ενώ συνήθως κερδίζουν τη μάχη του κέντρου, διότι σε εκείνο τον χώρο υπάρχουν τρεις παίκτες. Εκτός αυτού, σε οργανωμένη άμυνα το σύστημα μετατρέπεται σε 5-3-2 κι έτσι δύσκολα δίνεται χώρος στον αντίπαλο.

Προγνωστικά: Φιορεντίνα  – Ίντερ

Αναμένεται να είναι μια πραγματική μάχη, ανάμεσα σε δύο συλλόγους που διανύουν μια πολύ καλή σεζόν και διαθέτουν αξιόλογες ομάδες. Η Ίντερ αναμένεται να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να καθορίσει τον ρυθμό, όμως η Φιορεντίνα είναι αρκετά ικανή επιθετικά και σίγουρα θα βάλει δύσκολα στην ομάδα του Μιλάνου.

Στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων, στις 04/01/2023, η Φιορεντίνα κατάφερε να πάρει το διπλό (0-1) στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και σίγουρα θα έχει αυτό το παιχνίδι σαν οδηγό. Οι «Βιόλα» αναμένεται να ψάξουν τις γρήγορες αντεπιθέσεις και να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα κενά της Ίντερ, όταν προωθούνται οι μπακ – χαφ της, οπότε συνολικά περιμένουμε ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό.

Όσον αφορά τα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Όπως είπαμε και παραπάνω, οι τυπικά γηπεδούχοι είναι μια ομάδα που έχει αρκετές ικανότητες επιθετικά και είναι αποτελεσματική στο σκοράρισμα, ενώ όσον αφορά την Ίντερ, πρόκειται για τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της Serie A. Οπότε, η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή είναι το goal/goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.91 στη Bet365.

Ο Ιντζάγκι παρατάσσει την ομάδα του με τριάδα στην άμυνα (3-5-2) κι έτσι όταν επιτίθεται από τα πλάγια, υπάρχει ένα κενό στην εκάστοτε πλευρά. Η Φιορεντίνα είναι ομάδα που ψάχνει τις αντεπιθέσεις και συνηθίζει τις επιθέσεις από τα πλάγια, οπότε το πιο πιθανό είναι οι προωθημένοι παίκτες των «Βιόλα» να βρίσκονται στο όριο του οφσάιντ, ώστε να εκμεταλλευτούν τον κενό χώρο. Η λογική λέει πως με αυτό το πλάνο, θα δούμε αρκετά οφσάιντ από πλευράς Φιορεντίνα, γεγονός που συμβαίνει αρκετά όταν η ομάδα του Ιταλιάνο αντιμετωπίζει απέναντι της αμυντική τριάδα. Έτσι, προκρίνεται το Φιορεντίνα over 1.5 οφσάιντ, που προσφέρεται σε απόδοση 2.30 από τη Stoiximan.

Comments

Trending