ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα Τένις: Στηρίζουμε Σάκκαρη με κάθε τρόπο!

Το BetMarket.gr σας στέλνει στο ταμείο!

Published

on

Καλησπέρα σας, η αλήθεια είναι πως δε μας πήγε καλά αυτό το ξενύχτι αφού ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε κατά κράτος από τον Ντρέιπερ.

Τις δυσκολίες μέσα από αυτήν εδώ τη στήλη τις είχαμε επισημάνει, όμως (τουλάχιστον εγώ) δεν περιμέναμε τέτοια ήττα και μάλιστα με 2-0, παρά την αποχή. Όπως και να ‘χει συνεχίζουμε και θα περάσουμε πάλι στο ταμπλό των γυναικών και τη Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Τορόντο, προερχόμενη από ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι με την Σλόαν Στίφενς. Μπορεί να χρειάστηκε τρία σετ, όμως στο τρίτο η Σάκκαρη έπαιξε φανταστικό τένις και πήρε τελικά την πρόκριση.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Την Σάκκαρη με τέτοιες αντιπάλους μην τη φοβάστε

Με αντιπάλους όπως τη Στίφενς η Μαρία τις περισσότερες φορές τη βρίσκει την άκρη. Αυτές τις heavy hitters δηλαδή που θέλουν να επιτεθούν με το forehand τους. Η ισορροπία μεταξύ της άμυνας και της επίθεσης στο παιχνίδι της κάνει πάντοτε δουλειά και για αυτό ήμουν πεπεισμένος ότι θα την κερδίσει την Στίφενς.

Απέχει πολύ η Πλίσκοβα από αυτό; Και ναι και όχι. Σε θέμα χτυπημάτων με το forehand της είναι μία φανταστική παίκτρια, όμως έχει ένα έξτρα όπλο, αυτό του σερβίς–βολέ που μπορεί να τη βγάλει συχνά πυκνά από τις δύσκολες θέσεις. Απέναντι στην Ανισίμοβα κέρδισε το 72% των πόντων που παίχτηκαν στο πρώτο της σερβίς, με 7 άσους, ενώ με την Κρεϊτσίκοβα τα αντίστοιχα νούμερα ήταν 66% και 7.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως το πόσο καλά θα σερβίρει η Πλίσκοβα και το ποσοστό των περασμένων πρώτων που θα έχει, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Εικάζω ότι αυτό το ποσοστό θα κυμανθεί περίπου στο 65%, πράγμα που σημαίνει ότι η Μαρία χρειάζεται πόντους στο δεύτερο σερβίς, όπως έκανε -με το φτωχό- σε αυτό της Στίφενς που πίεσε πολύ στην επιστροφή.

Να θέσει την Πλίσκοβα σε κίνηση

Πάντως δεν έχει μόνο έξτρα όπλο η Πλίσκοβα σε σχέση με την Αμερικανίδα. Το μειονέκτημά της είναι η αντοχή της στο ράλι. Δεν είναι το ίδιο καλή στην κίνηση στο κορτ σε σχέση με την Σλόαν, οπότε αυτό είναι κάτι που η Σάκκαρη μπορεί να εκμεταλλευτεί είτε ανοίγοντας με τις γωνίες το κορτ για να τη θέσει σε κίνηση, είτε με μερικά drop shot που θα την ανεβάσουν άγαρμπα στο φιλέ.

Να σας πω την αλήθεια μου πιστεύω ότι η Σάκκαρη θα κερδίσει. Το 1.74 που βλέπω όμως δε με συγκινεί καθόλου, αφού όπως θα καταλάβατε το παιχνίδι ισορροπημένο είναι. Για αυτό θα επιλέξω το over 22.5 games σε απόδοση 2.07, αφού θεωρώ ότι η νίκη ακόμα και με 2-0 δε θα έρθει εύκολα και τα σετ θα είναι γεμάτα.

Τώρα και για να μπούμε σε ένα χωράφι ειδικών στοιχημάτων, γνωρίζουμε όλοι όσοι παρακολουθούμε τη Μαρία, τη βελτίωσή της στο σερβίς από το 2019 και έπειτα. Το έχει κάνει και αυτή το σερβίς όπλο και απέναντι στην Στίφενς σέρβιρε 9 άσους. Βέβαια ήταν ένα γεμάτο τρίσετο και είχε τις ευκαιρίες, όμως κόντρα στην Πλίσκοβα που αποτελεί ένα βαρύ κορμί θα μπορεί να σερβίρει σε δύο (ή και τρία) γεμάτα σετ το λιγότερο 5. Το over 4.5 των άσων της Σάκκαρη δίνει απόδοση 2.05 και αξίζει το ποντάρισμά μας.

Betmarket επιλογές

Μονά

12/8 – 00:30 – WTA Τορόντο – Μαρία Σάκκαρη – Καρολίνα Πλίσκοβα: Over 22.5 games (2.07)

12/8 – 00:30 – WTA Τορόντο – Μαρία Σάκκαρη – Καρολίνα Πλίσκοβα: Σάκκαρη Over 4.5 άσοι (2.05)

Comments

Trending