Η… συγνώμη της Κορακάκη για τον ΠΑΟΚ

Μίλησε για τα συναισθήματα της ως πρώτη λαμπαδηδρόμος της Ολυμπιάδας του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά και για τον Δικέφαλο.

Published

on

Η χρυσή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη επιλέχτηκε από την Ολυμπιακή Επιτροπή να είναι η πρώτη αθλήτρια που θα τρέξει με την φλόγα που θα ταξιδέψει από την αρχαία Ολυμπία ως το Τόκιο.

«Αισθάνθηκα δέος, ανατριχίλα και μεγάλη συγκίνηση. Είναι συγκλονιστικό. Δεν έχω λόγια. Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή για μένα κι ανυπομονώ να τη ζήσω τον επόμενο μήνα. Ευχαριστώ την Ολομέλεια της Ολυμπιακής Επιτροπής, για αυτήν την τολμηρή της απόφαση. Τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη τελετή ήταν ανδροκρατούμενη, οπότε μιλάμε για μία πολύ τολμηρή απόφαση και τους ευχαριστώ. Μάλιστα, τελευταία λαμπαδηδρόμος πριν η φλόγα φύγει από την Ελλάδα για να γυρίσει τον κόσμο, θα είναι ακόμη μία σπουδαία γυναίκα, η Κατερίνα Στεφανίδη» τόνισε η Άννα Κορακάκη.

Η Ελληνίδα αθλήτρια δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον ΠΑΟΚ ζητώντας… συγνώμη από τους φίλους του Δικεφάλου:

«Η αλήθεια είναι πως τελευταία δεν προλαβαίνω να δω ούτε τους γονείς μου! Παρακολουθώ από το ίντερνετ τα αθλητικά δρώμενα, γενικότερα, και ειδικά τον ΠΑΟΚ. Ζητώ συγγνώμη από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος αυτήν την περίοδο».

ΠΗΓΗ: ArenaFM 89,4

Comments

Trending