Uncategorized

Θα απολογηθούν στα δικαστήρια μέλη της στημένης επιτροπής!

Το κακόγουστο σχέδιο με το οποίο προσπαθούν να στήσουν τον ΠΑΟΚ και να τον αποπροσανατολίσουν για να κλέψουν το πρωτάθλημα, δε θα τους περάσει.

Published

on

Στον Δικέφαλο είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα ένδικα μέσα που έχουν στη διάθεση, ειδικά μετά την τροπολογία που πέρασε η κυβέρνηση για να απονείμει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό στα χαρτιά, προσπαθώντας να σπιλώσει τον ΠΑΟΚ και να τον παρουσιάσει ως ευνοημένο. 

Σε αυτή την κατεύθυνση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προσφύγει στα δικαστήρια κατά συγκεκριμένων μελών της στημένης επιτροπής που τοποθέτησε ο Αυγενάκης για να εξυπηρετήσει συμφέροντα και να κάνει ζημιά στον Δικέφαλο.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ «οι κ.κ. Τζουλάκης, Αρκούδης, Φαραντούρης, θα λογοδοτήσουν ενώπιον κανονικών δικαστηρίων, όπου θα κληθούν να τεκμηριώσουν το διάτρητο έκτρωμά τους. Μια πολιτική απόφαση δηλαδή, χωρίς νομικό υπόβαθρο και εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από τον Αυγενάκη, εντολοδόχο του Μαρινάκη».

Τους συγκεκριμένους κυρίους τους κατηγόρησε ακόμα και αυτός που τους τοποθέτησε για την ανύπαρκτη τεκμηρίωση στην τραγική γνωμοδότηση τους σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Η ώρα της δικαιοσύνης έρχεται και εκεί θα λάμψει η αλήθεια από κανονικούς δικαστές. Εκεί θα πληρώσουν αυτοί που θέλησαν να… δικάσουν, αγνοώντας την αλήθεια.

Comments

Trending