"Ευχαριστώ" στον Ιβάν Σαββίδη

O Ιβάν Σαββίδης προχώρησε στην επίδοση ενός μπόνους στους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εν όψει της δύσκολης σεζόν που έχει ξεκινήσει και εκείνοι δεν παρέλειψαν να τον ευχαριστήσουν.

Published

on

Οι εποχές είναι δύσκολες στην αγορά εργασίας και αυτό το ξέρει καλά και ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά και οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ. Για αυτό το λόγο ο μεγαλομέτοχος προχώρησε στην καταβολή ενός έξτρα μπόνους προς τους υπαλλήλους με σκοπό να τους επιβραβεύσει για τις μέχρι τώρα κινήσεις του, αλλά και να τους δώσει ένα έξτρα κίνητρο εν όψει της νέας σεζόν που έχει ξεκινήσει από τον Ιουλίου και οι προσδοκίες είναι υψηλές.

Διαβάστε την ανακοίνωση των υπαλλήλων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Αγαπητέ κ. Σαββίδη,

Όλοι οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για όλα όσα έχετε κάνει για την ομάδα αλλά και για εμάς προσωπικά.

Παρά την γενική εργασιακή ανασφάλεια σε ολόκληρη την Ελλάδα, εσείς μας έχετε εγγυηθεί όχι μόνο τις θέσεις εργασίας και τα εισοδήματα μας, αλλά και συνεχώς μας δίνετε νέα κίνητρα για να γινόμαστε όλο και πιο παραγωγικοί.

Σε μια περίοδο που δέχεστε επιθέσεις κάθε είδους, εμείς φιλοδοξούμε να σας υποστηρίξουμε με την καθημερινή προσπάθειά μας, ενωμένοι και με αυτοπεποίθηση, όπως κάνετε εσείς για εμάς όλα αυτά τα χρόνια.

Με ειλικρινή σεβασμό,

Οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ”.

Comments

Trending