Το πλάνο και οι παίκτες κλειδιά!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναμετριούνται σε λίγες ώρες για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Σταύρος Κόλκας με τον Μάριο Τριβιζά αναλύουν πως προετοιμάστηκαν οι δύο «δικέφαλοι», ποιο είναι το πλάνο των δύο προπονητών και οι παίκτες κλειδιά!

Published

on

ΠΑΟΚ

Προετοιμασία: Ο ΠΑΟΚ κράτησε την ομάδα μακριά από την αναστάτωση της διάθεσης εισιτηρίων, την έδιωξε από την Πέμπτη από την πόλη έτσι ώστε να είναι ήρεμη. Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού πλην του Μυστακίδη που είναι εκτός εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει ότι θέλει. Γενικά η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, με ψυχολογία από την επική πρόκριση και συγκεντρωμένη στον στόχο.

Πλάνο: Τα κουκιά είναι μετρημένα στον ΠΑΟΚ και οι σταθερές γνωστές. Η ουσία είναι πως ο Ίβιτς καταλήγει στο 4-2-3-1 με τον Παναγιώτη Γλύκο κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Λέο Μάτος, στο αριστερό ο Μάριν Λέοβατς ενώ κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Βαρέλα και Κρέσπο. Στη μεσαία γραμμή ο Τσίμιροτ με τον Σάκχοφ θα είναι οι αμυντικοί μέσοι με τον Μπίσεσβαρ μπροστά τους. Στα δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Τζάλμα Κάμπος, στα αριστερά ο Δημήτρης Πέλκας και στη κορυφή ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

Comments

Trending