Σε Reuters, BBC και Sun η δίωξη κατά Μαρινάκη!

Διεθνή έκταση παίρνουν οι κατηγορίες κατά Μαρινάκη καθώς μετά την Equipe, τον Guardian και την Abola, το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις από το πρακτορείο Reuters, το BBC μέχρι και τη Sun!

Published

on

Την ώρα που στην Ελλάδα η είδηση περνά σε δεύτερη και τρίτη μοίρα από τα ειδησιογραφικά ΜΜΕ στο εξωτερικό δίνουν μεγάλη βάση και έμφαση στη δίωξη του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση του Noor1. 

Τα βρετανικά ΜΜΕ… επιμένουν ότι το θέμα της δίωξης της Εισαγγελίας Πειραιώς κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση του Noor 1 είναι σημαντικό και αξίζει εκτενών ρεπορτάζ. Σε αντίθεση δηλαδή με τα ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία το τελευταίο 24ωρο επέλεξαν -πλην λίγων εξαιρέσεων- να το «θάψουν». Είτε πρόκειται για τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών, είτε για τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, είτε για τις home page των ιστοσελίδων. Στο εξωτερικό, όπως ισχύει και με το ίδιο το ποδόσφαιρο, τα ΜΜΕ βλέπουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Παρότι και εκεί υπάρχουν οι… φωτεινές εξαιρέσεις που το καλύπτουν με 50 λέξεις, το σύνολο του Τύπου στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Αγγλία ελέω Νότιγχαμ Φόρεστ, συνεχίζουν να ασχολούνται με την πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση.

 

Comments

Trending