Περίπατος του ΠΑΟΚ!

Με κορυφαίες τις Αμερικανίδες και τη Λύμουρα ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ πανηγυρίζοντας την ενδέκατη νίκη σε 14 αγώνες.

Published

on

Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε σε… περίπατο το ντέρμπι με τις Εσπερίδες Καλλιθέας και με 70-47 έκανε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Ο “Δικέφαλος” δεν επηρεάστηκε από τα χαμηλά του ποσοστά στην επίθεση και με τις Αμερικανίδες και Λύμουρα να δίνουν τις λύσεις πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 31-21.

Με την εμφάνιση του σε επίθεση και άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο (23-8 επιμέρους σκορ) ο ΠΑΟΚ “καθάρισε” τον αγώνα με τη διαφορά να “εκτοξεύεται” και τις Τζάκσον και Γκόβαν να βάζουν τον Δικέφαλο μπροστά με 54-29.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι “ασπρόμαυρες” διαχειρίστηκαν την υπέρ τους διαφορά και δε δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη, που τις διατηρεί μόνες δεύτερες στη βαθμολογία.

Οι πόντοι του ΠΑΟΚ: Λύμουρα 11 (11 ριμπάουντ) , Κωτούλα 5, Λέξα 2, Ταρπάγκου 1, Καρακούλα 4, Μιχαηλίδου 2, Γκόβαν 14, Τζάκσον 19 (10 ριμπάουντ), Γουίλιαμς 12 (10 ριμπάουντ).

Comments

Trending