«Ο Μπάνε με έκανε ΠΑΟΚ»

Γιώργος Γκόγκας ή όπως είναι γνωστός στην σκηνή του ραπ, «Ταραξίας». Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την παρουσία του στο συγκρότημα «Going Through» ενώ ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.

Published

on

Μιας και ο ίδιος έπαιζε μπάσκετ είχε «τρέλα» με τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο «Ταραξίας» μιλά στην FORZA.

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη του:

-Μεγαλωμένος στην Αθήνα πως έγινες ΠΑΟΚ;

«Από πολύ μικρός είχα το μικρόβιο του μπάσκετ. Ξεκίνησα από τον Πανελλήνιο 8 ετών, σταματώντας στο αντρικό. Ο κυριότερος λόγος, που έγινα ΠΑΟΚ, ήταν ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Βέβαια η καταγωγή από την Καβάλα με έφερνε πιο κοντά στο «ασπρόμαυρο». Τότε στο μπάσκετ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήταν πολύ χαμηλά. Υπήρχαν μόνο ο Άρης και ο ΠΑΟΚ. Μπορεί ο Άρης να ήταν μια αυτοκρατορία αλλά εγώ είχα τρέλα με τον Πρέλεβιτς»

-Πόσο εύκολο ήταν να είσαι ΠΑΟΚ μακριά από την Θεσσαλονίκη;

«Από πολύ μικρός υποστηρίζω την ομάδα. Ήμουν μέλος του ΣΦ ΠΑΟΚ «Πανελλήνιος» στην Αθήνα και ακολουθούσα, κυρίως τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, παντού σε Ελλάδα και Ευρώπη»

-Τώρα πηγαίνεις στο γήπεδο;

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ και η Τούμπα έχουν φλόγα, δύναμη και αυθορμητισμό . Κάθε φορά που πας στο γήπεδο, είναι μοναδικό το συναίσθημα. Έχω περάσει από όλα τα «στάδια» μέσα στα χρόνια. Ξεκίνησα από την «4», φτάνοντας μέχρι τα VIP. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη, λόγω της ενασχόλησης μου με τα νυχτερινά μαγαζιά κι έτσι μπορώ να έρχομαι στην Τούμπα συχνότερα.»

-Οπότε τώρα είσαι πιο κοντά στην ομάδα;

«Είμαι χρόνια ΠΑΟΚτσής, είναι πολύ φίλος μου ο Γιάννης ο «Αττίλας» που ήταν στην ομάδα όπως και ο Κλάους. Ο Στέφανος είναι μεγάλο κομμάτι για τον σύλλογο, ήταν σημαία και ΠΑΟΚτσής. Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. Γενικότερα αρκετοί παίκτες της ομάδας τα παλιότερα χρόνια στα πάρτι που κάναμε. Κυρίως του μπάσκετ αφού υπάρχει μεγάλη σύνδεση του μπάσκετ με το ραπ και οι ειδικά οι ξένοι ήταν αρκετά κοντά μας»

-Κάποιες στιγμές που σου έμειναν;

«Δεν θα ξεχάσω την Γενεύη και το τρίποντο του Μπάνε. Ακολουθούσα παντού τον ΠΑΟΚ. Δεν θα ξεχάσω το Final 4 στην Αθήνα με τους Μπάρλοου και Λέβινγκστον, που χάσαμε με τρίποντο του Ραγκάτσι από την Μπενετόν»

-Συνεργασία με τους Going Through και τον «δηλωμένο» φίλο του Ολυμπιακού Νίκο Βουρλιώτη. Πως ήταν;

«Εγώ ξεκίνησα underground, αλλά έγινα γνωστός στους Going Through το 2004 με τον Νίκο Βουρλιώτη, που ναι, είναι δηλωμένος Ολυμπιακός. Μάλιστα ο Νίκος είχε βγάλει τραγούδι για τον Ολυμπιακό και υπήρξε μια σύγχυση για το αν θα συμμετάσχω εγώ. Πάντως γενικότερα στο «Family» υπήρχαν εκπρόσωποι από όλες τις ομάδες αλλά είχαμε καλές σχέσεις»

-Κάποιο «περίεργο» περιστατικό;

«Βέβαια, μετά από το συγκεκριμένο τραγούδι υπήρξαν αντιδράσεις. Μας είχαν στείλει στο ΟΑΚΑ για τους τελικούς μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και φάγαμε τα κέρματα του αιώνα από τους φίλους του Παναθηναϊκού, αφού μας πέρασαν για Ολυμπιακούς! Ως «Ταραξίας» πάντα μπλέκω, τότε έγινε χωρίς να… φταίω»

-Επαγγελματικά τώρα με τι ασχολείσαι;

«Επαγγελματικά πλέον κινούμαι ανεξάρτητα, έχω δημιουργήσει την δική μου δισκογραφική, την «Hipe Hope». Κάνουμε κάποιες συναυλίες με ανακυκλώσιμο εισιτήριο και γενικότερα έχουμε δράσεις φιλικές προς το περιβάλλον. Βγάζω καινούριο δίσκο, τον «Ταραξίας άναρχος Έλλην» και δουλεύω στην Αθήνα τώρα τον νέο μου δίσκο»

-Είσαι από τους πρωτοστάτες μιας ξεχωριστής δράσης. Θες να μας μιλήσεις για αυτή;

«Κάνουμε μια δράση την «Αρωγή 12+», ένα κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, τον τζόγο και το αλκοόλ, στην Θεσσαλονίκη. Πρωτοστάτης αυτής της κίνησης είναι ο Φάνης Δέλιος. Έχουμε ένα μπλουζάκι που φοράνε οι επώνυμοι, με το μήνυμα «There is LIFE now». Υπάρχει μάλιστα και μια συνεργασία με τον ΠΑΟΚ για να προβάλουμε αυτό το μήνυμα ζωής».

Comments

Trending