«Στόχος μας η τετράδα»

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά της Λευκάδας με μια νίκη και μια ήττα, αφήνοντας όμως θετικά στοιχεία λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Published

on

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου πήρε την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά κερδίζοντας το Σάββατο τον Πανιώνιο, όμως την Κυριακή το πρωί γνώρισε την ήττα από την Μοντάνα με έναν πόντο διαφορά.

Η διεθνής γκαρντ του ΠΑΟΚ, Λολίτα Λύμουρα μίλησε για την παρουσία του Δικεφάλου στο τουρνουά, τους στόχους της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο “κεφάλαιο” εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα δυνατό τουρνουά και αυτό φάνηκε από τα σκορ σε όλα τα παιχνίδια, που έληξαν στο πόντο περίπου. Ήταν πάρα πολύ κάλο για την προετοιμασία μας και συνεχίζουμε.

Εύχομαι και ελπίζω η επιτυχία της Εθνικής να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για να μην παίζουμε μεταξύ συγγενών και φίλων.

Η επιτυχία της Εθνικής, θα είναι μεγαλύτερη επιτυχία, αν φέρει καινούργια παιδιά στο άθλημα.

Από εκεί και πέρα για μένα ο Ολυμπιακός ήδη έχει πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό είναι πολύ κακό για εμάς, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Όλες οι ομάδες πιστεύω ότι είναι ίσες και στόχος μας και του ΠΑΟΚ είναι να κάνουμε μια καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι, ώστε να μπούμε στην τετράδα.

Οι τρεις ξένες μας είναι πολύ καλές για το επίπεδο της Α1.

Χαίρομαι επίσης που βλέπω την Τσινέκε που είναι το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ και παίζει στη Λευκάδα έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρέπει οι μικρές σε ηλικία παίκτριες να βγουν μπροστά και να έχουν ενεργό ρόλο».

Comments

Trending