«Συνεχίζουμε δυναμικά…»

Στο "Γεντί Κουλέ" την περασμένη Κυριακή ο ΠΑΟΚ έφτασε άνετα στη νίκη με σκορ 6-0 εις βάρος του ΟΦΗ και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου, με την Μαρία Παλαμά να πετυχαίνει το πρώτο της γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Published

on

Η νεαρή μέσος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και τόνισε: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ και νικήσαμε δίκαια. Βγήκαν πολλές φάσεις μέσα από την ομαδικότητα που επιδείξαμε στο παιχνίδι μας και πετύχαμε έξι γκολ. Βάσει εμφάνισης το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά».

Σε ότι αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 28 Ιανουαρίου τον Φείδωνα Άργους; «Πλέον κοιτάμε τη συνέχεια. Το πρωτάθλημα έχει διακοπή τώρα, κάτι που θα μας βοηθήσει. Συνεχίζουμε δυναμικά με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος» δήλωσε η Μαρία Παλαμά, που αναφορικά με το γκολ που πέτυχε το Ηράκλειο, σημείωσε: 

«Η αλήθεια είναι ότι το πέτυχα χάρη στην εξαιρετική ασίστ της συμπαίκτριάς μου, της Ειρήνης Νεφρού, εγώ απλά έσπρωξα την μπάλα στα δίχτυα. Ήταν το πρώτο μου επίσημο γκολ ως παίκτρια του ΠΑΟΚ και είμαι φυσικά χαρούμενη. Θέλω να το αφιερώσω στον παππού μου».

Comments

Trending