"Πάντα δίπλα μας ο ΠΑΟΚ"

O ΠΑΟΚ είναι πάντα παρών στα θέματα της κοινωνίας και αυτή τη φορά ήταν δίπλα στα παιδιά με σύνδρομο down στη χθεσινή εκδήλωση στο Λευκό Πύργο.

Published

on

Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην εκπαιδευτική ημερίδα για το Σύνδρομο Down, να πληροφορηθεί για σημαντικά θέματα και να συνομιλήσει με τον καθηγητή που καθιέρωσε την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down.

Ο Δρ. Αντωναράκης εκτός από τις δεκάδες ερωτήσεις που δέχθηκε, έλαβε και ένα ιδιαίτερο δώρο από την μικρή Φραντζέσκα η οποία του δώρισε μία φανέλα του ΠΑΟΚ με το όνομά του και το νούμερο 21 στην πλάτη. Η σημειολογία με τον αριθμό που αντιπροσωπεύει την Τριχρωμία 21 και την 21η Μαρτίου ήταν εμφανής.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει από την ημερίδα. Τον Δικέφαλο εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και οι παλαίμαχοι Φιλώτας Πέλλιος,  Γιάννης Χατζηαντωνίου, οι οποίοι δώρισαν στον καθηγητή μία φανέλα του ΠΑΟΚ με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών και τον συνεχάρησαν για το σπουδαίο έργο του.

Η εβδομάδα εκδηλώσεων συνεχίζεται την Τετάρτη (22.03) στις 20.00 με την Επίδειξη Μόδας στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο όπου θα συμμετέχουν νέοι και νέες από τον Σύλλογο Συνδρόμου Down μαζί με μοντέλα της πόλης.

Δείτε το βίντεο από το PAOKTV.

Πηγή: paokfc.gr

Comments

Trending