«Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα» (video)

Ένα σπουδαίο event θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στο "Παλατάκι", με κορυφαία ονόματα της επαγγελματικής πυγμαχίας. Φυσικά, ξεχωρίζει αυτό του Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ!

Published

on

Πρόκειται για έναν θρύλο της πυγμαχίας, ο οποίος από το 1989 έως το 2018 κατάφερε να κατακτήσει παγκόσμιους τίτλους σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες κιλών, με τον Superman ή τον Captain Hook όπως είναι δύο από τα πολλά παρατσούκλια του, να έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το Pro Boxing Event θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, όπου μεταξύ άλλων θα τεθεί αντιμέτωπος ο Ελληνορώσος Θεόδωρος Παπάζοφ, με τον Πολωνό Michal Chudecki για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης.

Ασφαλώς, το συγκεκριμένο event είναι ένα υπερθέαμα της επαγγελματικής πυγμαχίας, ενώ διοργανωτής του είναι ο Ολυμπιονίκης Ηλίας Παυλίδης, πρώην Πρωταθλητής του ΠΑΟΚ. 

Με αφορμή την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ο Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ έστειλε το δικό του μήνυμα, δηλώντας ανυπόμονος να βρεθεί στην Ελλάδα και στο “Παλατάκι”.

Comments

Trending