Uncategorized

Καραπαπαρολογίες

Ο Κώστας Καραπαπάς με ύφος χιλίων καρδιναλίων τοποθετήθηκε για τα θέματα που απασχολούν τη Λίγκα και την ομάδα του, πιάνοντας για ακόμη μία φορά στο στόμα του τον ΠΑΟΚ.

Published

on

Ο διευθυντής επικοινωνίας της Πειραιώτικης ΠΑΕ, εμφανώς κουρασμένος από την διοργάνωση του συλλαλητηρίου που έγραψε ιστορία, τόνισε σε κάποια φάση πως «Ζητήσαμε να ελαστικοποιηθούν οι ποινές προκειμένου να μην τεθεί θέμα ιστορικών ομάδων, όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, τις χρονιές που φαινόταν ότι δεν θα πάρουν άδεια. Ουσιαστικά το κάναμε για να γίνει το πρωτάθλημα» είπε ο κ. Καραπαπάς, κάτι που όπως και να χει αποτελεί προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

Ο ΠΑΟΚ ουδέποτε έτυχε αβάντας από αυτό το τερατούργημα της  ΕΠΟ και βέβαια τις Λίγκας. Και επειδή πρέπει να τεκμηριώνουμε ότι λέμε, τότε συνέβη το εξής.

Ήταν η εποχή που ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αποφασισμένος να μπει στον ΠΑΟΚ όμως δεν είχε μπει ακόμη. Άνοιξη του 2012 ουσιαστικά .

Τότε στην ΕΠΟ, ο κ. Δημητρίου που ήταν πρόεδρος της επιτροπής αδειοδοτήσεων είπε στους επιτελείς της Λίγκας πως δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει η Νόβα να δίνει τόσα χρήματα για ένα πρωτάθλημα που δεν θα έχει τους μεγάλους. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχαν τότε η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης.

Πρόβλημα είχε και ο ΠΑΟΚ αλλά το είχε λύσει. Ο Ζήσης Βρύζας είχε πείσει τον Ιβάν Σαββίδη να δώσει ένα δάνειο 2εκατ. ευρώ, ενώ στη συνέχεια για να πάρει η ομάδα νομότυπα ασφαλιστική ενημερότητα πούλησε τον Κώστα Σταφυλίδη έναντι 1,5εκατ. ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ δεν αδειοδοτήθηκε μόνο από την ΕΠΟ, αλλά και από την ΟΥΕΦΑ, κάτι μάλιστα που συνέβη με την πρώτη και στις δύο περιπτώσεις.

Άρα, ότι Καραπαπαρολογία και αν ακουστεί η αλήθεια είναι γνωστή και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Comments

Trending