Uncategorized

Τι ισχύει με Πρίγιοβιτς!

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το PAOK24, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν κατέληξε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα από τη μία και εμφανίζεται να έχει λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ Ιτιχάντ από την άλλη!

Published

on

Όπως ήταν φυσικό, η είδηση περί… ελευθερίας του Σέρβου φορ άνοιξε την όρεξη πολλών φίλων του ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που οι ελληνικές ομάδες έχουν δικαίωμα έως αύριο να αποκτήσουν “ελεύθερους” ποδοσφαιριστές.

Ποιοι “ελεύθεροι” όμως εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία; Η απάντηση είναι αυτοί που έμειναν ελεύθεροι από τις ομάδες τους μέχρι τις 31 Ιανουαρίου! 

Κατ΄ επέκταση και θεωρητικά μιλώντας μιας και δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως ο Δικέφαλος κινείται ή θα κινηθεί για την απόκτηση Πρίγιοβιτς, ο 29χρονος επιθετικός θα πρέπει να έχει λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ Ιτιχάντ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου προκειμένου ο ΠΑΟΚ να έχει το δικαίωμα να τον προσθέσει τώρα στο ρόστερ του, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά απίθανο να έχει συμβεί και να μην έχει διαρρεύσει εδώ και δέκα ημέρες!

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, ακόμα και αν ο “Πρίγιο” έχει λύσει το συμβόλαιό του μέχρι τις 31 Ιανουαρίου και βρίσκεται στην “ασπρόμαυρη” ατζέντα, το ενδεχόμενο να επιστρέψει τώρα στην Τούμπα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ λόγω Financial Fair Play και τω μεγάλων απαιτήσεων που θα έχει λογικά ο Πρίγιοβιτς, ειδικά εφόσον έχει μείνει ελεύθερος, με το αν θα “ανοίξει” κουβέντα για επιστροφή του το ερχόμενο καλοκαίρι εάν μέχρι τότε δεν έχει βρει ομάδα, να είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία…

Comments

Trending