«Κάθε χρόνο οι κορυφαίες στην Ελλάδα»

Ο Αλέξης Τασούλης μίλησε για το 12ο πρωτάθλημα που κατέκτησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι φέτος υπήρχε μεγαλύτερος ανταγωνισμός, ενώ έθεσε τον επόμενο στόχο που είναι άλλο ένα νταμπλ.

Published

on

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας στο PAOK24:

Πρώτη σας χρονιά στην ομάδα και συνδυάζεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μάλιστα με το απόλυτο. Πώς αισθάνεστε;

 «Είναι πολύ σημαντικό, είναι οι κόποι της χρονιάς. Είμαστε εδώ από τις 28 Ιουλίου και τώρα, μετά από 16 αγωνιστικές με μόνο νίκες, είναι  ό,τι καλύτερο για έναν προπονητή που ξεκινάει και παλεύει κάθε μέρα με τα κορίτσια. Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ αποδεικνύουν κάθε χρόνο ότι είναι οι κορυφαίες στην Ελλάδα, παίρνουν το πρωτάθλημα. Φέτος έτυχε, νομίζω…πέτυχε να κάνουν το 16 στα 16 και είμαι πολύ χαρούμενος».

Φαίνεται ότι τα κορίτσια δε έχουν αντίπαλο εντός Ελλάδος. Είναι καλό ή κακό αυτό;

Νομίζω ότι φέτος είχαν αντίπαλο. Η Καρδίτσα δυνάμωσε πάρα πολύ. Δεν  ξέρω πως ήταν τις άλλες χρονιές αλλά και μόνο το ότι τα κορίτσια της Καρδίτσας κάνανε το 14 στα 16, έχοντας μόνο δυο ήττες από εμάς, δείχνει ότι ήταν μια ομάδα που επένδυσε χρήματα, έφερε παίκτριες από το εξωτερικό και μακάρι να γίνει αυτό και από άλλες ομάδες για να ανέβει το επίπεδο και να ασχοληθεί περισσότερο ο κόσμος και τα ΜΜΕ ώστε να προβληθούν περισσότερο και τα κορίτσια».

Επόμενος στόχος το Κύπελλο και άλλο ένα νταμπλ;

«Εννοείται. Το νταμπλ είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ κάθε χρόνο γι’ αυτό δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε για πολύ και θα ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Άρη».

Comments

Trending