Επίθεση στον γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ

Η ομάδα του ΠΑΟΚ στο πόλο κατάφερε να κερδίσει εύκολα (16-10) το Παλαιό Φάληρο, ωστόσο ο αγώνας σημαδεύτηκε από την απαράδεκτη συμπεριφορά του Νίκου Βενετόπουλου.

Published

on

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων χωρίς κάποιο λόγο, έσπρωξε με πολύ μεγάλη δύναμη τον γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ Γιάννη Ελευθεριάδη, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί ελαφρά. Ο Βενετόπουλους φέρεται να είπε στον Ελευθεριάδη να μην ξανασχοληθεί με τον ίδιο ενώ φαινόταν εκνευρισμένος με κάποιους φίλους του "Δικεφάλου" που έδωσαν το παρών. Μάρτυρας στο επεισόδιο ήταν και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Υδατοσφαίριης Μακεδονίας, που είδε όσα συνέβησαν.

Η συμπεριφορά του κ. Βενετόπουλου χαρακτηρίζεται ως απαράδεκτη από όλους, ωστόσο το επεισόδιο θεωρείται λήξαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και κυρίως λόγω της εκτίμησης που υπάρχει ανάμεσα στους υπευθύνους των δυο τμημάτων. Τέτοιες συμπεριφορές όμως υποβαθμίζουν το άθλημα, από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές και πρέπει να καταδικαστούν από τους υπευθύνους και φυσικά την Ομοσπονδία.

Comments

Trending