Uncategorized

Σε καλή φάση…

Η επικαιρότητα της ημέρας

Published

on

Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή φάση και πλέον όλος ο κόσμος εντός και εκτός ομάδας, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν, αλλά και γενικότερα για τους στόχους της χρονιάς.

Η ομάδα του Λουτσέσκου αλλάζει επιτυχημένα το παιχνίδι της, δείχνει να ξεπερνάει την απώλεια του πρώτου σκόρερ της, παίζει πιο θεαματικά, κρατάει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, ενεργοποιεί πολλούς παίκτες, βλέπει να βρίσκουν τη φόρμα τους και παίκτες-ηγέτες όπως ο Μάτος και ο Βιεϊρίνια. Όσον αφορά τα καθαρά αγωνιστικά, θα ήταν όλα τέλεια, αν σήμερα δεν έβγαζε και πάλι ενοχλήσεις ο Κάνιας. Ο Ισπανός θα είναι πολύ χρήσιμος στα παιχνίδια που έρχονται κι’ αυτές οι ενοχλήσεις ανησυχούν.

Σήμερα Τρίτη ο τεχνικός διευθυντής Μάριο Μπράνκο δήλωσε ότι οι χειμερινές μεταγραφές τελείωσαν. Το βράδυ από την έγκυρη As βγήκε η πρόταση του ΠΑΟΚ για τον πολύ καλό Ισπανό χαφ της Κάντιθ, Άλεξ Φερνάντες, σε θέμα που μάθαμε ότι απασχόλησε και συζητήθηκε στις αρχές του μήνα, πριν αποκτηθεί και ο Μίσιτς. Ο Ισπανός είναι αυτός ο box to box μέσος που αρέσει στον προπονητή, έχει πολύ γεμάτες χρονιές στην δεύτερη Ισπανίας και ίσως απασχολήσει εκ νέου στο μέλλον.

Κατά τα άλλα στα ποδοσφαιρικά μας παραξενεύει κάτι άλλο. (Πέρα από το ότι βάζουν τον Κομίνη και παίζει συνέχεια…).

Σε περασμένους εντός έδρας αγώνες είχαμε: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ εισιτήρια 15219. ΠΑΟΚ-Ξάνθη εισιτήρια 14747. ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός εισιτήρια 15168. ΠΑΟΚ-Απόλλων και τα εισιτήρια ήταν 15918.

Στο ΠΑΟΚ- Πανιώνιος κόπηκαν 15961 και χθες στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 15619.

Γιατί άραγε; Σε κάθε περίπτωση χθες στην Τούμπα, δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν λιγότεροι οι φίλαθλοι από 22 χιλιάδες. Έστω και έτσι, από εδώ και πέρα θα αλλάξει και αυτό. Από εδώ και πέρα (και ειδικά μετά τα Γιάννινα) η εξεύρεση εισιτηρίου θα είναι πιο δύσκολη.

Όλοι παίζουν και συμμετέχουν στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος και του κυπέλλου…

Comments

Trending