Uncategorized

Λυκογιάννης: «Απαιτείται υψηλός βαθμός συγκέντρωσης και ενέργειας»

Την ανάγκη για απόλυτη συγκέντρωση στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena, εξέφρασε ο Άρης Λυκογιάννης.

Published

on

«Είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί πολύ υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και πολύ μεγάλη ενέργεια γιατί παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα. Για αυτό και ενεργειακά θα πάμε αναγκαστικά σε πολύ υψηλούς ρυθμούς. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να ελέγξουμε, όσο αυτό είναι δυνατό, τον ρυθμό του παιχνιδιού και τα ριμπάουντ, όπου ο Παναθηναϊκός λόγω μεγέθους κυριαρχεί.

Από εκεί πέρα να προσπαθήσουμε να διαβάσουμε σωστά αυτά που θα μας δώσει η αντίπαλη άμυνα κάνοντας τις καλύτερες δυνατές επιλογές, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί στη διάρκεια του αγώνα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. 

Σε ότι αφορά την σημερινή προπόνηση, που σηματοδότησε και το τέλος της προετοιμασίας του Δικεφάλου για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Άρης Λυκογιάννης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ δεν προέκυψε κάποιο αρνητικό τεστ κορωνοϊού. 

Comments

Trending