Uncategorized

«Οποιος αξίζει τις ευκαιρίες, θα τις πάρει» (video)

Ο Ουρουγουανός προπονητής, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Μπάμπα αλλά και του Καγκάβα, ενώ υπογράμμισε τη σημασία της εικόνας των ποδοσφαιριστών του στις προπονήσεις, προκειμένου να παίξουν στον αγώνα.

Published

on

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις διαφορές και την καλύτερη εικόνα της ομάδας, κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, σε σχέση με πρόσφατο 5-2 στο Κύπελλο:
«Είναι θετικός ότι δε δεχτήκαμε γκολ σήμερα. Στο παιχνίδι του Κυπέλλου, είχαμε δεχτεί δύο γκολ από στατικές φάσεις. Είναι ένα κομμάτι που δουλέψαμε και θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Κάναμε καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές, δείξαμε αρκετά θετικά στοιχεία. Θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα που δεν πήγαν τόσο καλά, όσο θα περίμενα
.

Για το αν κρατάει το μηδέν στην άμυνα ή την αποτελεσματικότητα στην επίθεση:
«Και τα δύο… Το δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Καλή δουλειά γίνεται από όλους τους ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουμε ότι το ρόστερ είναι μεγάλο. Έχουμε επτά ποδοσφαιριστές που είναι ξένοι. Δε μπορούν να παίξουν όλοι, ούτε καν να είναι στην αποστολή. Από την άλλη, υπάρχουν πολλοί νεαροί που έρχονται με φόρα. Κάθε μέρα, ο καθένας θα πρέπει να κερδίσει τη θέση του στο ρόστερ».

Για το επίπεδο ετοιμότητας του Μπάμπα:
«Ερχόταν δυστυχώς με μεγάλη αγωνιστική απραξία. Το ίδιο ισχύει και με τον Καγκάβα. Είχαν 7-8 μήνες χωρίς επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους. Και για τους δύο, είχαμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, για να βελτιώσουμε τη φυσική τους κατάσταση. Οι ίδιοι δούλεψαν πολύ καλά, περίμεναν την ευκαιρία τους και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση του Μπάμπα. Θα πρέπει να συνεχίσουν να βελτιώνονται για να παίζουν».

Για τον Τσιγγάρα και αν μπορεί αποτελέσει βασική επιλογή στο «6»:
«Τη βασική ενδεκάδα που παίζει κάθε Κυριακή, τη φτιάχνουν με την απόδοσή τους, οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Εξαρτάται από αυτούς. Την Κυριακή, είναι ο καθρέφτης, που δείχνει ποιος ποδοσφαιριστής, παίζει καλά και μπορεί να ανταποκριθεί και ποιος όχι. Αυτός που δουλεύει σκληρά και αξίζει να πάρει τις ευκαιρίες του, θα τις πάρει».

Για το γεγονός ότι αυτές τις εβδομάδες δεν υπάρχουν παιχνίδια ανάμεσα και μπορεί να δουλέψει περισσότερο:
«Είναι γεγονός ότι όταν έχεις μια εβδομάδα ολόκληρη, έχεις τη δυνατότητα να δουλέψεις καλύτερα. Σου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψεις και κάποια πράγματα, που δε μπορείς να το κάνεις όταν έχεις ενδιάμεσα παιχνίδια. Όταν δεν το έχεις αυτό, τα πράγματα είναι σίγουρα πιο δύσκολα».

Comments

Trending