«Δίψα και ενθουσιασμός»

Συγκρατημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ Αλέξης Τασούλης, σχολιάζοντας την κλήρωση του Δικεφάλου στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Published

on

Η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο του ΠΑΟΚ την Μπέτεμπουργκ, τη Βλάζνια και την SFK 2000 Σαράγεβο η οποία και θα είναι η οικοδέσποινα του ομίλου, με τον Αλέξης Τασούλη να σχολιάζει στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ: 

«Αν και φαινομενικά είναι μια αρκετά καλή κλήρωση, θεωρώ ότι δεν είμαστε το φαβορί αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα του Σαράγεβο είναι αρκετές θέσεις πιο ψηλά από εμάς στο ranking της UEFA, την περασμένη χρονιά κατάφερε να προκριθεί στους 32 και είναι και η ομάδα που έχει αναλάβει τη διοργάνωση.

Έχουμε μεγάλη δίψα και ενθουσιασμό φέτος να κάνουμε τουλάχιστον ένα βήμα παραπάνω στο Champions League και θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για αυτό. Ήδη, έχουμε ξεκινήσει να συλλέγουμε πληροφορίες για τους τρεις αντιπάλους μας. Εύχομαι μόνο να μην έχουμε άλλο τραυματισμό, γιατί ο πρόσφατος της Γεωργίου μας έχει πλήξει αρκετά».

Comments

Trending