"Η πρόκριση χάθηκε στην έδρα μας"

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 23-22 από την ΑΕΚ στην Αθήνα και δεν κατάφερε να περάσει στην τελική φάση και να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Published

on

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης εξέφρασε την απογοήτευση του για την ήττα, ωστόσο σημείωσε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, αντάξιο της πορείας που κάναμε όλη τη χρονιά. Σίγουρα το να χάσεις σημαίνει ότι κάτι δεν έκανες καλά σε κάποιες λεπτομέρειες του αγώνα. Είμαι όμως ευχαριστημένος από τα παιδιά. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Σίγουρα το μυαλό μας πάει τρεις μέρες πίσω, στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης όπου εκεί χάθηκε η πρόκριση για τα τελικά. Η προσπάθεια έγινε στο μεγαλύτερο βαθμό. Δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Ίσως στις τελευταίες δύο φάσεις δεν ήμασταν ψύχραιμοι για να πετύχουμε κάποιο γκολ θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια παραπάνω φάουλ έτσι ώστε να μεταφερθούμε στον αιφνιδιασμό. Ψάχναμε το εύκολο γκολ όμως το στερηθήκαμε”.

Comments

Trending